Antena 3 CNN Actualitate Locale Şofer de 19 ani drogat, surprins cu 128km/h pe o stradă din Bacău. Reacţia poliţiştilor

Şofer de 19 ani drogat, surprins cu 128km/h pe o stradă din Bacău. Reacţia poliţiştilor

La un pas de tragedie! Un tânăr de 19 ani drogat a fost surprins de poliţiştii Serviciului Rutier din cadrul IPJ Bacău conducând cu 128 km/h pe Calea Moldovei.

Şofer de 19 ani drogat, surprins cu 128km/h pe o stradă din Bacău. Reacţia poliţiştilor
Sursa foto: GettyImages
de Claudia Popovici    |    04 Sep 2023   •   23:31

S-a întâmplat, sâmbăta noaptea pe Calea Moldovei din Bacău, acolo unde un tânăr de 19 ani a fost surprins de poliţişti rulând cu 128 km/h.

Potrivit prefectului, la testarea drug-test, tânărul a ieşit pozitiv la substanțe interzise, mai exact amfetamine. Din fericire, el a fost oprit la timp înainte de producerea unei tragedii. 

Şoferul drogat a fost amendat contravențional cu 2.900 lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere.

În acest context, autorităţile au cerut conducerii IPJ Bacău să intensifice controalele Serviciului Rutier inclusiv în municipiu, unde este necesară o prezență mai susținută a oamenilor legii pe străzi.

Citeşte şi: Şoferul beat şi drogat, care a ucis-o pe Nicoleta de ziua ei, este fost şef al BCCO Bucureşti

„Am cerut ca – în contextul asfaltărilor heirupistice desfășurate în oraş – trecerile de pietoni nemarcate să fie semnalizate corespunzător pentru a evita accidente rutiere soldate cu victime omenești! Susțin prezența lucrătorilor Serviciului Rutier în trafic – doar vigilența şi promptitudinea în intervenție a polițiștilor au făcut ca sâmbătă noaptea să nu fim martorii unei tragedii rutiere!”, a declarat prefectul Lucian Bogdănel, citat de ziaruldebacau.ro

×
Subiecte în articol: şofer drogat Bacău IPJ Bacău
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close