Antena 3 CNN Actualitate Locale Un șofer drogat a lovit un pieton și trei autoturisme, după ce a furat mașina unui livrator de mâncare, în Timișoara

Un șofer drogat a lovit un pieton și trei autoturisme, după ce a furat mașina unui livrator de mâncare, în Timișoara

Un bărbat drogat a fugit după ce a lovit un pieton, în Timișoara. Acesta a furat o mașină care livra pizza, lăsată nesupravegheată. Când l-a prins poliția nu își mai amintea nimic.

Un șofer drogat a lovit un pieton și trei autoturisme, după ce a furat mașina unui livrator de mâncare, în Timișoara
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Andreea Borboros    |    Ioana Mircea    |    26 Aug 2023   •   18:58

Update 19.19 La ora 16:20 de minute, un curier lăsa mașina în fața unei pizzerii, pornită cu cheile în contact. Hoțul de 30 de ani, s-a urcat la volan și a plecat. A urmat un apel la 112 prin care a fost anunțat furtul mașinii.

Colegii curierului au localizat mașina prin GPS. Unul dintre ei i-a ieșit în cale și l-a blocat pe hoț. S-a luptat cu el să deschidă portiera, astfel încât să îl scoată pe șofer din mașină dar nu a reușit.

Șoferul a dat cu spatele și l-a călcat pe picioare și l-a izbit de o altă mașină. Victima a fost lovită la mână. Șoferul a intrat pe o altă strada pe care poliția l-a blocat cu mașina. În timp ce a dat cu spatele, bărbatul a lovit trei mașini. A fost prins la 17:15 minute. A fost testat cu drugtestul, în urma căruia rezultatul a ieșit pozitiv la amfetamină.

Stirea inițială

Este vorba despre un individ în vârstă de 30 de ani, care a reușit să fure un autoturism al unui agent care livrare pizza, lăsat nesupravegheat, în Timișoara.

Livratorul a intrat într-un local pentru a ridica comanda și acela a fost momentul când bărbatul de 30 de ani s-a urcat la volanul autoturismului și a plecat cu el.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Un alt angajat al pizzeriei a observat cum individul a încercat să fure autoturismul. Acesta a încercat să îl oprească însă pur și simplu i-a trecut peste picioare și a plecat în trombă. Bărbatul a ajuns la spital în urma leziunilor.

Citește și: ”Las-o, măi Mihai, las-o!” Imagini scandaloase cu tatăl șoferului drogat care a ucis doi tineri la 2 Mai

Se pare că de fapt, șoferul drogat a lovit și alte trei mașini. După ce a lovit pietonul, a mai mers câțiva metri cu mașina și apoi a fugit pe jos.

A reușit să fugă câteva străzi distanță până ce polițiștii l-au prins. Acesta este băut, iar la spital testul pentru droguri în sânge a ieșit pozitiv.

 

×
Subiecte în articol: şofer drogat lovit pieton Timisoara
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close