Antena 3 CNN Actualitate ”Las-o, măi Mihai, las-o!” Imagini scandaloase cu tatăl șoferului drogat care a ucis doi tineri la 2 Mai

”Las-o, măi Mihai, las-o!” Imagini scandaloase cu tatăl șoferului drogat care a ucis doi tineri la 2 Mai

Imagini scandaloase cu tatăl șoferului drogat care a ucis doi tineri la 2 Mai.

”Las-o, măi Mihai, las-o!” Imagini scandaloase cu tatăl șoferului drogat care a ucis doi tineri la 2 Mai
Sursa foto: Captură foto Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Aug 2023   •   08:33

Bărbatul a fost filmat în timp ce gonea cu bolidul pe o șosea cu o viteza amețitoare. Imaginile au ajuns pe social media și s-au viralizat cu rapiditate.   

În filmare se poate vedea cum Pascu senior se află la volanul unei mașini pe care o conduce cu atât de mare viteză încât și copilotul se panichează. 

„Las-o, mă, Mihai, las-o, las-oooo! E rău copilot”, sunt cuvintele pasagerului. 

Acesta pare chiar speriat la un moment dat și îi cere șoferului să încetinească.

„La testele adevărate cu Mihai Pascu!! Viitorul proiect off-road a lui Mihai! Las-o, mă, Mihai, las-o, las-oooo, e rău copilot!”, se arată în descrierea filmului, potrivit gândul.ro.

Citește și: ”Am mai mulți bani decât o să aveți voi dacă faceți foamea cu pateu toată viața!” Noi imagini șocante cu tânărul drogat care a ucis doi studenți în stațiunea 2 Mai

”Nu încercăm să-l absolvim pe fiul nostru de rigorile legii!” Prima reacție a părinților lui Vlad Pascu, tânărul care a provocat tragedia de la 2 Mai

Părinții lui Vlad Pascu, tânărul care a spulberat cu mașina opt persoane în stațiunea 2 Mai, în timp ce se afla sub influența drogurilor, au avut prima reacție după gestul fiului lor.

Miruna și Mihai Pascu spun că nu vor încerca să-și scape fiul de răspundere și că sunt gata să ajute cu bani familiile victimelor.

„Nu există cuvinte prin care se ne exprimăm durerea și șocul provocate de această tragedie în care fiul nostru a fost implicat. 

Înțelegem pe deplin situația, suntem părinți și suntem conștienți că nimic nu poate înlocui un copil. Pierderea unui copil este cea mai mare tragedie pe care un om o poate încerca. 

Citește și: ”Sebi a fost și va fi un suflet prea pur și prea bun pentru lumea asta!” Lacrimi și durere la înmormântarea lui Sebastian și a Robertei, tinerii uciși de șoferul drogat

Căutăm să găsim un echilibru și dorim să ne oferim sprijinul și susținerea pentru tratamentele medicale necesare pentru a veni în ajutorul familiilor greu încercate. 

Nu încercăm să-l absolvim pe fiul nostru de rigorile legii, suntem conștienți de implicațiile pe care le va avea această tragedie asupra vieții lui și nu încercam să-l ferim de răspunderea pentru faptele sale. 

Credem că este nevoie de comunicare, echilibru și de a găsi o soluție pentru a da prioritate urgențelor medicale prezente. 

Sufletul ne este pustiit, trăim o suferință fără margini și nu căutăm o cale ”ușoară” pentru a ieși din ce avem de dus că părinți. Dumnezeu să ne ajute să putem duce această imensă povară”, au declarat părinții băiatului pentru hotnews.ro.

Aceștia au subliniat faptul că este singura declarație pe care o vor da public. 

×
Subiecte în articol: Mihai Pascu Vlad Pascu accident 2 Mai
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close