Antena 3 CNN Actualitate Locale Șofer prins drogat la volan, scos pe geam de polițiști. Bărbatul a refuzat să fie testat și s-a ales cu dosar penal

Șofer prins drogat la volan, scos pe geam de polițiști. Bărbatul a refuzat să fie testat și s-a ales cu dosar penal

Un bărbat a fost prins drogat la volan de polițiștii din Constanța, care au fost nevoiți să-l scoată din mașină pe geam.

Șofer prins drogat la volan, scos pe geam de polițiști. Bărbatul a refuzat să fie testat și s-a ales cu dosar penal
Sursa foto: Captură video
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Iun 2023   •   17:19

Șoferul a fost observat de polițiștii din Constanța în timp ce conducea haotic, oamenii legii făcându-i semn să tragă pe dreapta.

Când polițiștii au dorit să-l legitimeze și să-l testeze cu aparatul DrugTest, șoferul a refuzat și a devenit recalcitrant.

"La data de 9 iunie a.c., în jurul orei 18.15, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au urmărit în trafic, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, autoturismul condus de persoana respectivă, care avea un comportament agresiv în trafic.

Conducătorul auto nu a oprit la semnalul regulamentar de oprire al polițiștilor, continuându-și deplasarea și fiind interceptat la intersecția dintre străzile Dispensarului și Cișmelei", a transmis IPJ Constanța.

Citește și: Prefectul de Gorj a folosit ilegal girofarul de pe mașina de serviciu şi apoi a găsit cea mai "ieftină" scuză

În acel moment, oamenii legii s-au văzut nevoiți să-l scoată pe bărbat din mașină pe geam.

Șoferul a fost condus apoi la secție, unde a refuzat să dea declarații.

Mai mult, în momentul în care a fost dus la spital pentru prelevarea probelor biologice, bărbatul a avut aceeași atitudine și a refuzat să se supună testării.

"Deoarece existau indicii că a consumat substanțe psihoactive, bărbatul a fost condus la spital, dar a refuzat prelevarea de mostre biologice, pentru stabilirea prezenței substanțelor psihoactive în sânge.

Deoarece bărbatul era agitat și necooperant, la sediul Secției 2 Poliție Constanța a fost solicitat un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Constanța, care l-a transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență ”Sf. Apostol Andrei” Constanța, și, ulterior, la Clinica de Psihiatrie Palazu Mare, unde a rămas internat", se mai arată în comunicatul transmis de IPJ Constanța.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru refuz de prelevare de probe, șoferul fiind condus la Secția de Neuropsihiatrie a Spitalului din Constanța, unde se află internat.

×
Subiecte în articol: şofer drogat Constanța
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close