Antena 3 CNN Actualitate Locale Şofer fără permis, care conducea cu 138 de km/h, încătuşat după o urmărire cu Poliţia, în Năvodari

Şofer fără permis, care conducea cu 138 de km/h, încătuşat după o urmărire cu Poliţia, în Năvodari

Un şofer în vârstă de 18 ani, care conducea cu viteză excesivă şi fără permis, a fost încătuşat după o urmărire cu Poliţia, în Năvodari.

Şofer fără permis, care conducea cu 138 de km/h, încătuşat după o urmărire cu Poliţia, în Năvodari
Sursa foto: IPJ Constanţa
de Alin Tarnovschi    |    24 Aug 2021   •   12:47

Şoferul, aflat la volanul unui BMW, a fost surprins de poliţişti, cu aparatul radar, în timp ce conducea cu 138 de km/h, pe DJ 26, dinspre Corbu către Năvodari, pe drumul recent modernizat.

Agenţii i-au făcut semn să tragă pe dreapta, însă tânărul şi-a continuat deplasarea şi a încercat să scape.

După o urmărire de câţiva kilometri, tânărul a parcat maşina în spatele unei benzinării şi a încercat să fugă, însă a fost prins şi încătuşat.

"Ieri, 23 august, în jurul orei 17.40, polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari au depistat un tânăr, de 18 ani, în timp ce conducea un autoturism, pe drumul județean 226, dinspre comuna Corbu către orașul Năvodari, fiind înregistrat, de aparatul radar, cu viteza de 138 km/h, în orașul Năvodari.

Polițiștii au procedat la efectuarea semnalului regulamentar de oprire, moment în care conducătorul auto și-a continuat deplasarea. Polițiștii l-au urmărit, folosind semnalele acustice și luminoase pe o distanță de aproximativ 2 kilometri. 

La un moment dat, tânărul a virat către stânga, în spatele unei stații de alimentare cu carburant, cu intenția de a fugi. 

Polițiștii au blocat ieșirea tânărului din vehicul, cu autospeciala, acesta fiind încătușat și condus la sediul unității de poliție, pentru audieri.

În urma verificărilor, s-a stabilit că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, în cauză fiind întocmit dosar penal", se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.

×
Subiecte în articol: Navodari Corbu
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close