Antena 3 CNN Actualitate Locale Șoferul unui microbuz care transporta copii a fost prins băut la volan, în Vaslui. Ce alcoolemie avea

Șoferul unui microbuz care transporta copii a fost prins băut la volan, în Vaslui. Ce alcoolemie avea

Șoferul unui microbuz în care se aflau 20 de pasageri, dintre care 13 copii cu vârste cuprinse între 6 și 7 ani, a fost prins sâmbătă de polițiștii din Vaslui băut la volan.

Șoferul unui microbuz care transporta copii a fost prins băut la volan, în Vaslui. Ce alcoolemie avea
Sursa foto: news.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Iun 2023   •   12:35

Potrivit IPJ Vaslui, un echipaj de poliție rutieră care acționa sâmbătă dimineața pe DN 15 a oprit, pentru verificare, un microbuz înmatriculat în județul Iași care efectua o cursă ocazională de transport persoane pe traseul Miroslava (județul Iași) - Bârlad (județul Vaslui).

Șoferul microbuzului, un bărbat în vârstă de 47 de ani, din comuna Miroslava, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Citește și: Sucul natural care îi poate lăsa pe șoferi fără permis. Un polițist a demonstrat cât alcool produce în aerul expirat

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În momentul opririi, în microbuz se mai aflau 13 pasageri minori, cu vârste între 6 și 7 ani, și 3 persoane adulte care însoțeau grupul.

Față de șofer a fost dispusă măsura sancționării contravenționale cu amendă de 2.900 lei.

Totodată, bărbatului i-a fost suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile. Mijlocul de transport a fost imobilizat.

×
Subiecte în articol: sofer baut microbuz Vaslui
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close