Antena 3 CNN Actualitate Locale Un şofer din Suceava, cu o alcoolemie-record, a fost prins de poliţişti după o urmărire ca în filme

Un şofer din Suceava, cu o alcoolemie-record, a fost prins de poliţişti după o urmărire ca în filme

Un bărbat de 42 de ani a fost reținut de polițiștii din Suceava după ce a fost prins, după o urmărire, cu o concentrație de 2,46 g/l alcool pur în sânge.

Un şofer din Suceava, cu o alcoolemie-record, a fost prins de poliţişti după o urmărire ca în filme
Sursa foto: Facebook | Poliţia Română
de Georgiana Adam    |    04 Mar 2023   •   12:43

Potrivit IPJ Suceava, în seara zilei de 25 februarie, polițiștii din Vicovu de Sus au urmărit un autoturism pe mai multe străzi din oraș. În ciuda somațiilor, șoferul și-a continuat deplasarea până în dreptul unui imobil, unde a oprit autoturismul într-un garaj deschis.

Acesta a fost imobilizat și încătușat de polițiști. Este vorba de un bărbat de 42 ani, domiciliat în orașul Vicovu de Sus, județul Suceava. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,15 g/l alcool pur în aerul expirat și a fost dus la Spitalul Municipal Rădăuți, unde i s-au recoltat două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, notează Mediafax.

Rezultatul buletinului de analiză a alcoolemiei de la Serviciul Județean de Medicină Legală Suceava arată că șoferul a avut la prima probă valoarea de 2,46 g/l alcool pur în sânge, iar la cea de-a doua probă valoarea de 2,27 g/l alcool pur în sânge.

Polițiștii au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 ore a bărbatului, care a fost introdus în arestul IPJ Suceava.

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close