Antena 3 CNN Actualitate Locale Şoferiţa drogată care a ucis un copil a fost lăsată în libertate. Controverse majore în cercetarea cazului

Şoferiţa drogată care a ucis un copil a fost lăsată în libertate. Controverse majore în cercetarea cazului

Şoferiţa drogată care a ucis un băieţel de trei ani, la Brăila, a fost lăsată liberă. Între timp, ies la iveală noi detalii și controverse majore în acest caz.

Şoferiţa drogată care a ucis un copil a fost lăsată în libertate. Controverse majore în cercetarea cazului
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Aug 2023   •   10:46

Șoferița drogată care a ucis un copil de trei ani a fost lăsată liberă, în timp ce în jurul acestui caz apar numeroase controverse.

Deși testarea cu aparatul drugtest a arătat că femeia de 38 de ani consumase substanțe interzise, conform unor surse, probele de urină ar indica un rezultat negativ.

Cu toate acestea, rezultatele de sânge vor fi transmise curând de Institutul de Medicină Legală Iași, fiind probe importante în acest caz.

De asemenea, locul exact al producerii accidentului este încă neclar. Potrivit comunicatului oficial, accidentul s-ar fi produs în stradă, însă rudele, martorii și vecinii susțin că femeia a pierdut controlul volanului și ar fi intrat pe trotuar.

Citește și: Mamă accidentată de un şofer laş în plină noapte | Copilul ei, autist, a ţinut-o de mână până a venit ambulanţa, în Botoşani

Mai mult, în momentul tragediei, femeia de 38 de ani ar fi avut în maşină trei copii, iar pe unul dintre ei l-ar fi ţinut în braţe.

Astăzi, micuțul ucis de șoferița drogată va fi condus de rude pe ultimul drum.

×
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close