Antena 3 CNN Actualitate Locale Mamă accidentată de un şofer laş în plină noapte | Copilul ei, autist, a ţinut-o de mână până a venit ambulanţa, în Botoşani

Mamă accidentată de un şofer laş în plină noapte | Copilul ei, autist, a ţinut-o de mână până a venit ambulanţa, în Botoşani

O femeie se zbate între viaţă și moarte după ce a fost lovită de un SUV în miez de noapte. Şoferul a fugit de la locul accidentului, abandonând mama care se afla alături de copilul ei autist.

de Paul Ciurari    |    30 Aug 2023   •   09:54

Inconștienţa unor șoferi, dar și lipsa de orice dram de omenie pare să îi șocheze chiar și pe poliţişti. 

În vârstă de 40 de ani, femeia mergea spre casă, in localitatea Pădureni, comuna Coșula. Femeia se deplasa pe marginea drumului, împreună cu un băieţel, care suferă de autism.

Citeşte şi: O femeie drogată a omorât un copil de trei ani, într-un accident pe o stradă din Brăila

La un moment dat, un Volkswagen Touareg, condus de o femeie de 22 de ani, a trecut cu viteză prin dreptul acestora. Autoturismul de mari dimensiuni a acroşat victima cu oglinda din partea dreaptă, aceasta fiind aruncată la câțiva metri în șanţul de pe marginea drumului. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Realizând ce a făcut, cea aflată la volan a demarat în goană spre Cristești, unde a lăsat maşina în curtea iubitului.

Victima, alături de care era copilul ei, care o păzea, a fost găsită în şanţ de un localnic, care a sunat imediat la 112. O ambulanță cu medic a preluat-o pe femeie și a transportat-o imediat la Urgențe în stare critică. 

Citeşte şi: "Să zacă în pușcărie, cum copilul nostru zace în mormânt": Revolta părinților, la înmormântarea celor trei tineri uciși de șoferul băut de 19 ani, în Alba

La faţa locului a fost preluată o victimă, în vârstă de 40 de ani. Aceasta a fost transportată la Urgențe, după care dirijată către lași, cu politraumatism prin accident rutier, traumatism cranio-facial acut deschis. Pacienta se află în comă profundă, intubată şi ventilată mecanic.

Copilul a fost găsit lângă mama plină de sânge. Deși nu era rănit, copilul femeii a fost preluat și el de o ambulanţă, până se reușea stabilirea unei soluţii în cazul lui, micuţul suferind de autism.

Citeşte şi: Atac ca în filme pe o stradă din Alexandria | Oameni loviţi intenţionat cu maşina, atacaţi cu săbii şi bătuţi

La scurt timp, o adevărată vânătoare în miez de noapte a fost lansată de poliţiștii botoşăneni. După câteva zeci de minute a fost identificată și maşina care a produs accidentul, abandonată, dar și șoferiţa.

Aceasta a fost preluată de un echipaj de poliţie și transportată la sediul IPJ pentru audieri, urmând să le spună poliţiştilor motivul pentru care a părăsit locul accidentului și a încercat să își ascundă maşina.

×
Subiecte în articol: femeie lovita masina copil autist coma
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close