Antena 3 CNN Actualitate Locale Șoferiță filmată când lovește un copil pe trecerea de pietoni și apoi fuge de la locul accidentului, în Iași

Șoferiță filmată când lovește un copil pe trecerea de pietoni și apoi fuge de la locul accidentului, în Iași

Un copil de 7 ani a fost lovit în plin marți seară de o mașină care circula cu viteză excesivă în cartierul Cantemir din municipiul Iași. Ulterior, șoferița a fugit de la locul accidentului.

Șoferiță filmată când lovește un copil pe trecerea de pietoni și apoi fuge de la locul accidentului, în Iași
de Gigi Cojocaru    |    26 Sep 2023   •   23:41

Pe imaginile camerelor de supraveghere se poate vedea cum minorul traversa strada pe trecerea de pietoni, iar un autoturism îl lovește din plin și micuțul ajunge izbit de asfalt.

Un trecător face semne disperate la șoferi să oprească, iar un altul verifică starea copilului. Primul trecător este și cel care a sunat la 112. 

Citește și: Condamnare cu suspendare pentru o șoferiță care a omorât, pe trecerea de pietoni, un copil de 12 ani, în Siret

Managerul Spitalului Sf Maria din Iași spune că băiatul este stabil hemodinamic, are mai multe contuzii și va fi în continuare supus unor investigații medicale complexe.

Se pare că poliția a indentificat mașina care a produs accidentul și se fac cercetări în acest caz.

Citește și: Un copil de șase ani a fost lovit de o mașină în timp ce traversa strada. Mama îl aștepta pe cealaltă parte a drumului

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

”În seara zilei de 26.09.2023, în jurul orei 20.20, poliția a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că în municipiul Iași, un minor care se afla pe o trecere de pietoni, a fost acroșat de un autoturism, după impact șoferul părăsind locul accidentului.

A fost solicitată ambulanța care a preluat copilul pentru acordarea de îngrijiri medicale.

La scurt timp, echipajele de politie au reusit depistarea autoturismului în trafic, stabilindu-se că la volanul acesteia se afla o femeie, de 30 de ani, din municipiul Iași.

Aceasta a fost condusă la sediul poliției pentru cercetări si fiind testată cu aparatul alcooltest s-a stabilit că nu consumase băuturi alcoolice.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvărsirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă si părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, a transmis comisarul șef Mădălin Țăranu, IPJ Iași.

×
Subiecte în articol: soferita copil trecerea de pietoni Iași
Parteneri
A murit Alexandru Alexandrov, fondatorul gigantului Altex România
x close