Antena 3 CNN Actualitate Locale Șoferul drogat care a lovit un pieton și trei autoturisme, după ce a furat o mașină, reținut pentru 24 de ore

Șoferul drogat care a lovit un pieton și trei autoturisme, după ce a furat o mașină, reținut pentru 24 de ore

Șoferul drogat care a lovit un pieton și trei autoturisme în Timișoara, după ce a furat mașina unui livrator de pizza, a fost reținut pentru 24 de ore.

Șoferul drogat care a lovit un pieton și trei autoturisme, după ce a furat o mașină, reținut pentru 24 de ore
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Aug 2023   •   10:25

Bărbatul în vârstă de 30 de ani, care a reușit să fure un autoturism al unui livrator de pizza și a lovit un pieton și trei autoturisme, în Timișoara, a fost reținut pentru 24 de ore.

El este anchetat acum pentru furt calificat, lovire sau alte violențe și conducerea unui autoturism sub influența substanțelor psihoactive.

Sâmbătă, la ora 16:20, un curier lăsa mașina în fața unei pizzerii, pornită cu cheile în contact. Hoțul de 30 de ani, s-a urcat la volan și a plecat în trombă.  A urmat un apel la 112, prin care a fost anunțat furtul mașinii.

Colegii curierului au localizat mașina prin GPS. Unul dintre ei i-a ieșit în cale și l-a blocat pe hoț. S-a luptat cu el să deschidă portiera, astfel încât să îl scoată pe șofer din mașină, însă nu a reușit.

Citește și: Raed Arafat, declarații de ultimă oră despre tragedia de la Crevedia: "Pacienții care necesită paturi pentru mari arși sunt transferați afară"

Șoferul a dat cu spatele, l-a călcat pe picioare și l-a izbit de o altă mașină. Victima a fost lovită la mână.

Șoferul a intrat pe o altă strada pe care poliția l-a blocat cu mașina. În timp ce a dat cu spatele, bărbatul a lovit trei mașini. A fost prins la 17:15 minute.

Tânărul fost testat cu drugtestul, iar rezultatul a ieșit pozitiv la amfetamină.

×
Subiecte în articol: Timișoara şofer drogat
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close