Antena 3 CNN Actualitate Locale "Iubirea există și ţine etern chiar și dincolo de moarte": Doi tineri, soţ şi soţie, au murit în urma unui tragic accident pe A1. Se întorceau de la spital cu unul dintre copii

"Iubirea există și ţine etern chiar și dincolo de moarte": Doi tineri, soţ şi soţie, au murit în urma unui tragic accident pe A1. Se întorceau de la spital cu unul dintre copii

Dramă fără margini într-o familie din Târgu Jiu. Doi tineri, sot și soție, au murit în urma unui accident de circulație petrecut pe autostrada A1 București- Pitești.

"Iubirea există și ţine etern chiar și dincolo de moarte": Doi tineri, soţ şi soţie, au murit în urma unui tragic accident pe A1. Se întorceau de la spital cu unul dintre copii
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Iun 2023   •   15:11

Alexandru și Diana, el un apreciat bucătar din Gorj, ea funcționară la un centru social al primăriei Târgu jiu, şi-au pierdut viața pe loc, după ce mașina lor s-a izbit de glisiera mediană a autostrăzii.

În mașină se afla şi unul dintre copiii familiei care a supraviețuit accidentului. Cei doi tineri aveau doi copii mici, iar în ziua accidentului merseseră cu unul dintre ei la un control medical la un spital din Bucuresti.

La întoarcerea spre casă a fost produs tragicul accident.

Citeşte şi: Cumplit accident rutier în Gorj. Șase tineri au ajuns la spital cu răni grave

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Doi copii mici, rămași orfani

Doi copii mici au rămas orfani. Unul dintre copii era cu ei în mașină și a scăpat miraculos cu viață.

Mii de mesaje de compasiune şi condoleanţe au fost postate pe reţelele de socializare în urma aflării cumplitei veşti despre moartea celor doi tineri părinţi.

"Diana, deci efectiv sunt şocată, nu îmi vine să cred că nu mai ești. Dumnezeu să vă ierte și să vă aibă în paza lui. Nu o să te uit niciodată, colega mea de generală dragă. Iubirea există și ţine etern chiar și dincolo de moarte. Ce e viața, Doamne!", 

"Frații mei, haideți să fim mai buni … de ce? Pentru că azi suntem, mâine dispărem! Dumnezeu să te ierte prietenul meu de 15 ani de zile! Numai am cuvinte!", sunt doar câteva dintre mesajele de condoleanţe transmise de apropiaţii celor doi tineri.

Citeşte şi: Poliția are ADN-ul ucigașului celor doi bunici din Timișoara și un cerc de suspecți. Cei care dețin informații sunt rugați să apeleze 112

"Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, un autoturism a lovit glisiera mediană pe Autostrada A1, pe sensul București – Pitești, la kilometrul 74, în zona localității Ionești, județul Dâmbovița, rămânând imobilizat parțial pe a doua bandă.

La locul accidentului a intervenit Detașamentul Găești cu o autospecială pentru stingere cu modul descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Dâmbovița.

În urma evenimentului rutier au rezultat trei victime. Dintre acestea două persoane încarcerate, inconștiente, care au fost transportate la spital și o persoană neîncarcerată, conștientă, care a fost transportată și ea la spital", au transmis autorităţile la scurt timp după producerea tragicului accidentului.

×
Parteneri
Incendiu puternic în cartierul Aviației din București
x close