Antena 3 CNN Actualitate Locale Soții morți în explozia de la Crevedia, înmormântați împreună | ”Nu vă vom uita niciodată”

Soții morți în explozia de la Crevedia, înmormântați împreună | ”Nu vă vom uita niciodată”

Sunt momente dramatice la Crevedia, unde soții Barbu, primele victime ale exploziei de la stația GPL, sunt conduși pe ultimul drum.

de Delia Bulgaru    |    02 Sep 2023   •   12:52

Femeia era în casă când a bubuit prima cisternă și a fost cuprinsă pe loc de flăcări. Când a văzut-o, soțul ei îngrozit a făcut infarct și a murit pe loc. În ciuda eforturilor medicilor, după 13 ore a încetat din viață și soția 

Citește și: Fiul soților morți în explozia de la Crevedia: ”Sora mea a auzit în telefon o bubuitură și mama a țipat! Apoi nu s-a mai auzit nimic”

Este un moment tragic nu doar pentru familia celor doi soți, ci pentru pentru întreaga comunitate, un sat cu aproximativ 6.000 locuitori, unde toată lumea se cunoaște cu toată lumea. Așa erau cunoscuți și soții Barbu.

Citește și: "Aşa a vrut Dumnezeu!" | Declaraţia halucinantă a patronului staţiei GPL, după explozia de la Crevedia

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

”Nu vă vom uita niciodată”

Povestesc oamenii din zonă, îngenuncheați de durere, că se cunoșteau cu ei de când erau copii și că au avut o moarte tragică, pentru care nimeni nu va plăti.

De altfel, vedem că și după o săptămână de când a avut loc această explozie nu a fost găsit niciun vinovat, însă rămâne de văzut ce vor afla anchetatorii pe parcursul acestei investigații.

×
Parteneri
Coldea, prima reacție după ce a fost pus sub control judiciar
x close