Antena 3 CNN Actualitate Locale O sportivă din Serbia a căzut cu parapanta lângă Sibiu. Participa la un concurs de zbor

O sportivă din Serbia a căzut cu parapanta lângă Sibiu. Participa la un concurs de zbor

O sportivă din Serbia, în vârstă de 47 de ani, care participa la un concurs de zbor cu parapanta la Cisnădie, a căzut de la aproximativ 15 metri, aceasta ajungând la spital cu dureri abdominale şi de bazin.

O sportivă din Serbia a căzut cu parapanta lângă Sibiu. Participa la un concurs de zbor
Sursa foto: SAJ Sibiu
de Mia Lungu    |    08 Sep 2022   •   13:54

Serviciul de Ambulanţă Sibiu a trimis de urgenţă un echipaj de tip C (cu medic) astăzi, în jurul orei 11:50, la Aerodromul Cisnădie.

''Participând la un concurs de zbor cu parapanta, o sportivă din Serbia de 47 de ani a căzut la sol de la aproximativ 15 metri. La sosirea echipajului, femeia acuza dureri abdominale şi de bazin, dar cu stare generală bună'', precizează reprezentanţii SAJ Sibiu.

După ce a fost imobilizată, sub monitorizare continuă, victima a fost transportată la UPU Sibiu

Astăzi, în jurul orei 11:50, printr-un apel 112, polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Sibiu au fost sesizați despre producerea unui accident cu parapanta, în incinta Aerodromului Măgura Cisnădie. 

La respectiva locație a fost identificată o femeie în vârstă de 47 ani, din Serbia, care ar fi pierdut controlul parapantei, care s-ar fi închis și astfel a căzut de la o înălțime de aproximativ 7-8 m. 

În urma accidentului, un echipaj medical i-a acordat îngrijiri la fața locului, victima fiind transportată la Spitalul Clinic Județean Sibiu. 

În continuare sunt efectuate cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, urmând a fi stabilite circumstanțele în care s-a produc accidentul și încadrarea juridică a faptei.

×
Subiecte în articol: parapanta Sibiu Serbia sportiva spital
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close