Antena 3 CNN Actualitate Locale Stadionul Steaua, inaugurat în faţa a 15.000 de spectatori

Stadionul Steaua, inaugurat în faţa a 15.000 de spectatori

Noul Stadion Steaua, construit cu ocazia organizării la Bucureşti a EURO 2020, a fost inaugurat, miercuri seara în prezenţa câştigătoriilor Cupei Campionilor Europeni şi la care au asistat aproximativ 15.000 de spectatori.

Stadionul Steaua, inaugurat în faţa a 15.000 de spectatori
Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Iul 2021   •   20:46

Noul Stadion Steaua, construit cu ocazia organizării la Bucureşti a EURO 2020, a fost inaugurat cu mare fast, miercuri seara cu meciul CSA Steaua - OFK Belgrad în cadrul unui eveniment special organizat de Clubul Sportiv al Armatei la care au fost prezenţi câştigătorii Cupei Campionilor Europeni şi la care au asistat aproximativ 15.000 de spectatori. 

Construcţia noii arene din Bulevardul Ghencea a demarat în februarie 2018 şi s-a încheiat în noiembrie 2020. Costurile lucrărilor se ridică la 407.353.320 lei, aproximativ 81 de milioane de euro. Stadionul Steaua are o capacitate de 31.254 locuri şi îndeplinește criteriile impuse de UEFA pentru derularea de competiții sportive pentru nivelul de clasificare UEFA 4, potrivit Agerpres.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Construcţia cuprinde: 9 săli de antrenament pentru alte discipline sportive ale Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti; 24 de camere de cazare pentru sportivi; spaţii pentru Muzeul Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti; zonă de presă şi sky-box-ul în partea superioară a Tribunei I, pentru a spori vizibilitatea şi care respectă standardele UEFA şi FIFA; zonă de promenadă destinată publicului.

 Lucrările au fost finanțate de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, prin Compania Naţională de Investiții, beneficiarul noului stadion fiind Ministerul Apărării Naţionale.

Meciul de inaugurare a noii Arene din Ghencea

ATMOSFERĂ ❤️? Stadionul Steaua ?

Publicată de CSA Steaua București pe Miercuri, 7 iulie 2021

×
Subiecte în articol: steaua stadion Euro 2020
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close