Antena 3 CNN Actualitate Locale Anunțul STB: Abonamente metropolitane anuale pentru elevi și studenți, disponibile de miercuri

Anunțul STB: Abonamente metropolitane anuale pentru elevi și studenți, disponibile de miercuri

Societatea de Transport București (STB) a anunțat că va începe să emită de miercuri abonamente metropolitane anuale pentru elevi și studenți.

Anunțul STB: Abonamente metropolitane anuale pentru elevi și studenți, disponibile de miercuri
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    12 Apr 2022   •   15:30

”Începând de miercuri, 13.04.2022, Societatea de Transport București STB SA pune la dispoziția elevilor abonamente metropolitane acordate cu reducere integrală de tarif, respectiv studenților abonamente cu reducere de 50%, pe durata întregului an școlar, eliminând astfel deplasările lunare la centrele de comercializare a titlurilor de călătorie.

Beneficiarii reducerii integrale de tarif pentru transportul public sunt:

  • elevii claselor 0-XII;
  • elevii școlilor profesionale;
  • elevii școlilor postliceale;
  • elevii și studenţii orfani sau proveniţi din casele de copii. 

Facilitatea de reducere cu 50% a prețului abonamentelor este disponibilă pentru studenții înmatriculaţi la forma de învăţământ cu frecvenţă, în instituţiile de învăţământ superior acreditate, în vârstă de până la 26 de ani. Începând de mâine, aceștia pot achiziționa de la centrele de emitere și reîncărcare STB SA abonamente lunare, abonamente pentru jumătate de an, respectiv anuale”, a transmis STB.

×
Subiecte în articol: STB
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close