Antena 3 CNN Actualitate Locale O stradă s-a surpat sub roţile unei maşini, în Negreşti. Imagini cu groapa de 2 metri

O stradă s-a surpat sub roţile unei maşini, în Negreşti. Imagini cu groapa de 2 metri

O stradă din centrul orașului vasluian Negrești s-a surpat chiar sub roțile unei mașini care traversa acea zonă. Doar norocul a făcut ca femeia aflată la volan să nu cadă cu tot cu mașină în groapa adâncă de peste 2 metri.

O stradă s-a surpat sub roţile unei maşini, în Negreşti. Imagini cu groapa de 2 metri
Sursa foto: Antena 3
de Lili Trifu    |    14 Iun 2022   •   16:38

O stradă din centrul orașului Negrești s-a surpat sub roțile unei mașini. 

O femeie din orașul vasluian Negrești a trăit clipe de panică duminică seara, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe o stradă centrală, din apropierea primăriei.

Asfaltul s-a surpat sub roțile mașinii, formându-se o groapă de doi metri adâncime.

Primarul orașului a precizat că acesta este al patrulea incident de acest fel și că a anunțat Compania Națională de Investiții, respectiv constructorul, strada fiind în garanție.

"Ne aflăm pe strada Mihail Sadoveanu din Negrşti, stradă reabilitata în intregime în 2011 cu fonduri europene, dar în 2019, în luna aprilie s-a emis o autorizare pentru o lucrare a Comapaniei Naţionale de Investiţii, executată de o firmă în insolvenţă sau faliment în acest moment, pentru reabilitarea de apă şi canalizare. După cum vedeţi şi dumneavoastră lucrările de refacere a infastructurii nu au fost făcute cum trebuie", a declarat Cristi Rusu, primarul orasului Negreşti.

Incidentul s-a petrecut duminică, în jurul orei 18.30, pe strada Mihail Sadoveanu din Negrești, în fața biroului local de taxe și impozite.

Femeia se deplasa cu autoturismul în zonă, iar la un moment a simțit cum mașina se afundă în asfalt.

Ea a povestit întreaga experiență pe un grup local de Facebook, acolo unde au fost făcute publice imagini de la fața locului.

"Sperietura mea nu a fost ușoară. S-a surpat sub mașina mea, în timp ce mergeam, instinctul a fost să accelerez și să trag stânga de volan spre mijlocul străzii", a povestit femeia.

×
Subiecte în articol: Negreşti Vaslui groapa strada
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close