Antena 3 CNN Actualitate Locale Strada din Târgu Jiu care are șase treceri pentru pietoni, în 200 de metri. Ce spun autoritățile despre proiect

Strada din Târgu Jiu care are șase treceri pentru pietoni, în 200 de metri. Ce spun autoritățile despre proiect

Într-un cartier din Târgu Jiu, autoritățile au trasat treceri pentru pietoni aproape la fiecare casă, însă locuitorii nu înțeleg proiectul și spun că zona are nevoie de alte investiții.

Strada din Târgu Jiu care are șase treceri pentru pietoni, în 200 de metri. Ce spun autoritățile despre proiect
Sursa foto: captura Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Apr 2023   •   23:55

Într-un cartier din Târgu Jiu, aproape fiecare casă are o trecere pentru pietoni, fiind vorba despre decizia administratorilor drumului și a Poliției Rutiere.

Astfel, pe una dintre străzi, pe o distanță de nici 200 de metri, au fost trasate șase treceri pentru pietoni, existând, în alte zone, chiar mai multe zebre.

Cu toate acestea, proiectul autorităților este greu de înțeles de locuitori, care spun că zona are nevoi mai urgente, precum montarea unor coșuri de gunoi sau tunderea spațiilor verzi.

"Cred că sunt doar ca să fie făcute. Este o investiție mare și cred că nu sunt utile", a spus un localnic, pentru Digi24.

Citește și: Doi soți din Cluj au obținut sume uriașe din criptomonede. Au cumpărat sute de apartamente și terenuri

Autoritățile locale au declarat că trecerile pentru pietoni au fost proiectate în 2018, fiind avizate de Poliția Rutieră, urmând ca situația să fie remediată curând.

Lucrarea a costat aproximativ trei milioane de lei, bani investiți din bugetul local.

×
Subiecte în articol: Târgu Jiu trecere pietoni
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close