Antena 3 CNN Actualitate Locale Suspect reţinut în cazul mâinii unui criminal din Bucureşti găsite într-o pădure din Argeş

Suspect reţinut în cazul mâinii unui criminal din Bucureşti găsite într-o pădure din Argeş

Prima reţinere în cazul mâinii găsite într-o pădure din Argeş, in luna decembrie a anului trecut. Autoritatile l-au retinut pe fiul victimei, pe care îl suspectează că şi-ar fi omorât tatăl şi apoi a scăpat de cadavrul acestuia. Victima, a căruia mână a fost găsită în pădure şi de la care a pornit întreaga anchetă, a comis, în trecut, o crimă în Bucureşti.

de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Ian 2024   •   16:44

Procurorii din Brașov trebuie să afle acum ce s-a întâmplat între cei doi, tată și fiu. Tânărul în vârstă de 25 de ani a stat de mai multe ori de vorbă cu anchetatorii.

Prima dată l-au vizitat polițiștii atunci când, pe baza amprentelor de pe mâna descoperită în comuna Dragoslavele, Argeș, l-au identificat pe tatăl lui, un bărbat în vârstă de 53 de ani. 

Tânărul le-a spus că nu știa nimic de părintele lui, mai ales că relațiile dintre ei erau reci, după ce tatăl a fost condamnat de mai multe ori la închisoare. 

Pe data de 26 ianuarie, anchetatorii l-au chemat din nou să stea de vorbă, iar după audiere acesta a fost reținut pentru omor. 

Citește și: Misterul unei crime din Brașov, rezolvat după 13 ani. Soțul victimei și mama asasinului au făcut din tragedie o afacere

Fragmentul uman a fost descoperit în Dragoslavele, Argeș pe 8 decembrie 2023. Atunci, o persoană a sunat la 112 și a spus că a descoperit pe drum o mână. 

Dosarul a fost deschis inițial pentru ucidere din culpă  a fost schimbat după mai multe probe în cel pentru omor. Acum, tânărul poate fi suspectat că și-a ucis tatăl. 

×
Subiecte în articol: bărbat arestat bărbat omorât Argeş
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close