Antena 3 CNN Actualitate Locale Misterul unei crime din Brașov, rezolvat după 13 ani. Soțul victimei și mama asasinului au făcut din tragedie o afacere

Misterul unei crime din Brașov, rezolvat după 13 ani. Soțul victimei și mama asasinului au făcut din tragedie o afacere

Misterul unei crime teribile din Brașov a fost rezolvat abia după 13 ani. Un avocat din oraș a plătit un tânăr cosumator de droguri să îi omoare soția ca să-i încaseze asigurarea de viață. Magistrații au condamnat-o acum și pe mama asasinului.

Misterul unei crime din Brașov, rezolvat după 13 ani. Soțul victimei și mama asasinului au făcut din tragedie o afacere
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Alexandru Dobre
de Ioana Mircea    |    19 Ian 2024   •   23:40

O femeie din Brașov a fost ucisă în 2011 la comanda soțului său, avocat, pentru ca el să rămână cu banii ei și cu asigurarea de viață.

Oamenii legii au constatat abia după 13 ani că mama asasinului a fost complice la crimă.

Executantul crimei tragice a fost un tânăr de 21 de ani, consumator de droguri, care și-a ispășit deja pedeapsa. Potrivit rechizitoriului, Victor Teodorescu, soțul victimei, aflat în închisoare acum pentru instigare la omor, a apelat la Jolan Pulcă, o veche parteneră de afaceri, pentru a găsi pe cineva care să execute planul său diabolic.

Citește și: Avocata lui Cristian Cioacă: "Sper să nu mai aibă niciodată nevoie de mine"

Se pare că femeia a luat prima dată legătura cu un individ din județul Neamț și a aranjat o întâlnire pentru stabilirea detaliilor. Bărbatul, devenit martor în dosar, a refuzat însă oferta. Ulterior, unul dintre cei trei băieți ai lui Jolan Pulcă a comis fapta.

Avocatul Teodorescu i-a promis 20.000 de euro cash și o ștergerea unei datorii de 50.000 de euro pe care mama lui ar fi avut-o la el. Tânărul a primit instrucțiuni de la Teodorescu chiar în biroul mamei sale.

Instigatorul i-a făcut o schiță a casei, i-a recomandat să sune la ușă și să se prezinte drept lucrător la compania de distribuție a energiei electrice, apoi să o ucidă pe Violeta Teodorescu și să răvășească locuința, pentru a înscena un jaf.

Jolan Pulcă, mama lui Erwin Preșmereanu, a fost condamnată joi definitiv la 15 ani de închisoare pentru complicitate la omor, potrivit stirileprotv.ro.

×
Subiecte în articol: crimă Brașov
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close