Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Avocata lui Cristian Cioacă: "Sper să nu mai aibă niciodată nevoie de mine"

Avocata lui Cristian Cioacă: "Sper să nu mai aibă niciodată nevoie de mine"

Avocata lui Cristian Cioacă a vorbit în direct la Antena 3 CNN după ce acesta a fost pus în libertate în urma admiterii cererii sale de liberare condiționată de către Tribunalul Argeş.

de Ioana Mircea    |    22 Aug 2023   •   18:49

Avocata fostului polițist Cristian Cioacă, Maria Vasii, a spus în direct la Antena 3 CNN că, decizia de eliberare condiționată a lui Cristian Cioacă este corectă, după ce întreg procesul de judecată nu s-a judecat după regulile corecte ale unui proces.

"Salut decizia legală și corectă a judecătorilor. Am fost de-a lungul anilor implicată în aceste proceduri. Niciodată vinovăția sa nu a fost dovedită. Procesul nu s-a judecat după regulile unui proces unui proces corect, ci s-a judecat mai mult pe concepte afective și de impact, în media.

Citește și: "Astăzi e prima zi din restul vieţii mele!" Primele imagini cu Cristian Cioacă de la eliberarea din închisoare

Astăzi este o decizia corectă în care găsim atât lege cât și echilibru în modul de abordare a acestei cereri de eliberare condiționată și salut sistemul judiciar din România care poate să respecte aceste principii de drept", a spus avocata lui Cristian Cioacă.

Totodată, ea a mărturisit că speră ca Cristian Cioacă să nu mai aibă niciodată nevoie de ea. "Mă aștept să fie un om responsabil pe viitor. Mă aștept să fie un tată bun pentru copilul său, pe mai departe. Sunt convinsă că acești ani de suferință l-au influențat profund și va știi de acum să-și prețuiască fiecare moment al vieții, astfel încât comportamentul său să nu lase loc la interpretări în viitor. Sper să nu mai aibă niciodată nevoie de mine", a declarat Maria Vasii.

×
Subiecte în articol: avocata Cristian Cioaca
Parteneri
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște
x close