Antena 3 CNN Actualitate Locale Suspendare de cinci zile, pedeapsa pentru elevul din Târgu Mureş care şi-a bătut diriginta şi a băgat-o în spital

Suspendare de cinci zile, pedeapsa pentru elevul din Târgu Mureş care şi-a bătut diriginta şi a băgat-o în spital

Elevul din Târgu Mureş care şi-a bătut diriginta şi a băgat-o în spital a fost suspendat şi nu va merge la şcoală cinci zile. Aceasta este pedeapsa pe care a primit-o.

de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Mar 2024   •   14:54

Între timp, diriginta, care a fost internată cu mai multe răni pe corp, a făcut plângere penală.

După ce a fost lăsat în libertate de anchetatori, profesorii din şcoală s-au plâns că se tem să mai meargă la cursuri. Suspendarea elevului pentru o perioadă de cinci zile a venit din parte consiliului profesoral care a fost validată de Consiliul de Administrație a Colegiului. 

Elevul de 15 ani este cercetat şi de inspectorii şcolari care susţin că după perioada de suspendare de cinci zile este posibil să fie propusă şi o altă sancțiune pentru acesta. 

Suspendarea este cea mai dură sancțiune care poate fi aplicată, conform Legii Educației. 

Reamintim faptul că elevul de clasa a VIII-a de la liceul din Târgu Mureş a fost încătușat şi dus la Poliţie după ce a făcut scandal la şcoală. 

Apoi s-a întors împreună cu mama lui şi au amenințat-o pe dirigintă cu moartea. În plus, elevul a lovit-o pe profesoară, care a fost preluată de un echipaj SMURD.

×
Subiecte în articol: Târgu Mureș
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close