Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Un elev de clasa a VIII-a a fost încătuşat la şcoală, după ce a bătut un profesor cu bestialitate, în Târgu Mureș

Un elev de clasa a VIII-a a fost încătuşat la şcoală, după ce a bătut un profesor cu bestialitate, în Târgu Mureș

Un elev de clasa a VIII-a din Târgu Mureș a fost încătușat pe holurile școlii, după ce a luat la bătaie un profesor. Cu puţin timp înainte, băiatul fusese dus la poliție și amendat pentru gesturi obscene la ore.

de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Mar 2024   •   17:07

Adolescentul de 15 ani a ajuns de două ori în aceeași zi la Secția de Poliție, după ce, inițial, s-a urcat pe un dulap din clasă și i-a arătat gesturi obscene profesorului.

Pentru fapta sa, elevul-problemă, violent cu agenții chemați la școală, a fost amendat cu 500 de lei.

A bătut profesorul cu pumnii și picioarele după ce s-a întors de la poliție

Doar că, revenit la școală, copilul l-a luat la pumni și picioare pe profesor.

Polițiștii chemaţi la faţa locului l-au încătușat și dus din nou la Secție.

Ce spune Poliţia

"În jurul orei 12.35, poliţiştii au fost sesizaţi de către reprezentanţii aceleiaşi unităţi de învăţământ cu privire la o faptă de agresiune. La faţa locului, poliţiştii au stabilit că acelaşi tânăr ar fi aplicat lovituri cu pumnii şi picioarele cadrului didactic îndrumător, manifestându-se recalcitrant în continuare.

Tânărul a fost imobilizat şi condus la sediul unităţii de poliţie alături de părintele său, în vederea continuării cercetărilor şi luări măsurilor legale care se impun", au transmis poliţiştii.

×
Subiecte în articol: Târgu Mureș profesor bătaie Politie
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close