Antena 3 CNN Actualitate Locale El este Szilard, bărbatul din Mureș care și-a omorât iubita din gelozie, apoi și-a pus capăt zilelor. Tatăl lui i-a găsit, îmbrățișați, într-o baltă de sânge

El este Szilard, bărbatul din Mureș care și-a omorât iubita din gelozie, apoi și-a pus capăt zilelor. Tatăl lui i-a găsit, îmbrățișați, într-o baltă de sânge

O poveste de dragoste dintre un bărbat de 32 de ani și o femeie cu trei ani mai în vârstă a avut un final trist, într-un sat din Mureș.

El este Szilard, bărbatul din Mureș care și-a omorât iubita din gelozie, apoi și-a pus capăt zilelor. Tatăl lui i-a găsit, îmbrățișați, într-o baltă de sânge
de Ştefan Petrică    |    15 Ian 2024   •   21:20

După o relație de cinci ani în care Reka și Szilard s-au iubit, povestea lor de dragoste s-a încheiat într-un mod tragic.

Tragedia a avut loc în localitatea Valea, comuna Vărgata, județul Mureș, când tânărul, după o ceartă și orbit de gelozie, și-a ucis iubita.

Apoi, realizând fapta pe care tocmai a comis-o, și-a luat viața.

Înainte de acest gest extrem, l-a sunat la tatăl său și i-a mărturisit oribila faptă.

Citește și: ”Îngerii să îți vegheze drumul lin către Dumnezeu!” | El este Alex, polițistul care a murit subit la doar 31 de ani

Tatăl a alergat într-un suflet, dar a fost prea târziu. I-a găsit pe cei doi într-o baltă de sânge, așezați unul lângă celălalt, ca o ultimă îmbrățișare.

Reka și Szilard au început povestea lor de dragoste în 2019, iar ea avea deja un copil dintr-o altă căsătorie. Acest copil nu locuia cu ea, ci cu tatăl său.

Szilard, în ciuda faptului că era un băiat bun și liniștit, devenea agresiv atunci când consuma alcool.

Lucra în Franța, având o echipă de șapte bărbați din România. El era șeful echipei care monta panouri solare.

"La data de 14 ianuarie a.c., în jurul orei 22.30, prin intermediul unui apel 112 s-a sesizat faptul că, la un imobil din comuna Vărgata, localitatea Valea, ar fi avut loc un omor urmat de un act de suicid.

La locația indicată în apel polițiștii au constatat că aspectele sesizate se confirmă, fiind identificat trupul unei femei de 35 de ani și al unui bărbat de 32 de ani, prezentând mai multe urme de plăgi produse cu un posibil obiect tăietor-înțepător la nivelul gâtului.

Personalul echipajului medical ajuns, de asemenea, la fața locului a constatat decesul celor două persoane.

Față de cele constatate, în cauză s-a constituit o echipă operativă, formată din procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș, polițiști specializați din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului Criminalistic, care au desfășurat activitățile specifice de cercetare, pentru a se stabili cu exactitate starea de fapt și succesiunea producerii evenimentului.

Cadavrele au fost transportate la Institutul de Medicină Legală Târgu Mureș în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor de deces.

În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, cercetările fiind preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureș", a declarat purtătorul de cuvânt IPJ Mureș, Alexandra Pop.

Fiica tinerei ucise cu sânge rece va rămâne mai departe cu tatăl ei.

După ce vor recupera cadavrele de la morgă, familiile se pregătesc de înmormântare.

×
Subiecte în articol: crima mures
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close