Antena 3 CNN Actualitate Locale Tâlhărie filmată în plină stradă, în Bucureşti: Un bărbat a rămas fără 6.000 de lei câștigați la păcănele

Tâlhărie filmată în plină stradă, în Bucureşti: Un bărbat a rămas fără 6.000 de lei câștigați la păcănele

Un bărbat care câştigase 6.000 de lei la păcănele a rămas fără ei, după ce doi indivizi l-au tâlhărit în plină stradă, în Bucureşti.

Tâlhărie filmată în plină stradă, în Bucureşti: Un bărbat a rămas fără 6.000 de lei câștigați la păcănele
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Mai 2023   •   12:54

Doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţiştii Capitalei pentru tâlhărie, după ce ar fi deposedat, prin violenţă, de 6.000 de lei, un bărbat care câştigase banii la păcănele.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere de pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei se observă cum cei doi indivizi l-au încolţit şi l-au lovit pe bărbat, iar ulterior, unul dintre ei i-a luat toţi banii.

Citeşte şi: Cum a fost jefuit un bărbat de 10.000 de euro, în timpul unei partide de amor, în Piteşti

Poliţiştii i-au prins pe făptaşi. Aceştia au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentaţi magistraţilor cu propunere legală.

„La data de 9 mai 2023,  poliţiștii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secția 3 au reținut doi bărbați, față de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. 

În fapt, la data de 8 mai 2023, Secția 3 Poliție a fost sesizată, de către un bărbat , cu privire la faptul că, în urmă cu o zi, în jurul orei 17.00, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 1, doi bărbați l-ar fi  deposedat, prin violență, de 6.000 de lei.

În urma cercetărilor și investigațiilor desfășurate au fost identificați cei doi bărbați bănuiți de comiterea faptei, ambii cunoscuți cu preocupări de natură infracțională.

Ieri, 9 mai 2023, bănuiții au fost depistați și conduși la audieri, iar în baza probatoriului administrat, cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților cu propunere legală. 

Cercetările sunt continuate de către Secția 3 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie”, transmite Poliţia Capitalei.

×
Subiecte în articol: furt pacanele București talharie
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close