Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr de 16 ani a fost prins de utilaj agricol, în Timiș. Elicopterul SMURD a intervenit la fața locului

Un tânăr de 16 ani a fost prins de utilaj agricol, în Timiș. Elicopterul SMURD a intervenit la fața locului

Un tânăr de 16 ani din satul Sălciua Nouă, judeţul Timiş, a fost transportat de urgenţă, în această seară, cu elicopterul SMURD, la spital, după ce a fost prins într-un utilaj agricol.

Un tânăr de 16 ani a fost prins de utilaj agricol, în Timiș. Elicopterul SMURD a intervenit la fața locului
de Ioana Mircea    |    12 Iul 2023   •   21:17

Un adolescent de 16 ani din satul Sălciua Nouă, judeţul Timiş, fost găsit inconștient după ce a fost prins într-un utilaj agricol în această seară. Băiatul cu un elicopter SMURD la Spitalul de Copii Louis Ţurcanu din Timişoara.

”La ora 18:31 am fost solicitaţi prin apel 112 să intervenim pentru degajarea unei persoane prinse într-un utilaj agricol, în satul Sălciua Nouă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

S-au deplasat de urgenţă la locul evenimentului zece pompieri din cadrul Detaşamentelor 1 şi 2 Timişoara şi Punctului de Lucru Topolovăţu Mare cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare mică, o autospecială de descarcerare grea şi o ambulanţă SMURD cu medic. La faţa locului a fost solicitat elicopterul SMURD Arad”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Timiş.

Citește și: Miracol pentru un băiețel de patru ani care căzut în gol de la etajul doi. Copilul fost găsit în viață fără nici o rană

×
Subiecte în articol: Timis
Parteneri
Românii cotizează 35 de ani la pensie şi beneficiază doar 12 ani
x close