Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânăr de 17 ani, găsit mort, într-o pădure din Cluj | Poliția a deschis dosar penal pentru moarte suspectă

Tânăr de 17 ani, găsit mort, într-o pădure din Cluj | Poliția a deschis dosar penal pentru moarte suspectă

Descoperire șocantă într-o pădure din apropiere de Cluj-Napoca. Un tânăr în vârstă de 17 ani, din comuna Frata, județul Cluj, a fost găsit mort în apropierea unei păduri din localitatea Soporu de Câmpie. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

Tânăr de 17 ani, găsit mort, într-o pădure din Cluj | Poliția a deschis dosar penal pentru moarte suspectă
Sursa foto: Arhivă Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Oct 2023   •   08:12

Polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au fost sesizați, luni seara, prin apel 112, de către o femeie, despre faptul că în localitatea Soporu de Câmpie, în proximitatea unei păduri, s-ar afla un tânăr mort.

O echipă operativă de polițiști, alături de specialiști din cadrul Serviciului Criminalistic, s-au deplasat în zona indicată pentru efectuarea cercetării la fața locului.

Citeşte şi: Un parc pentru copii din Italia va purta numele unei fetiţe românce moarte: "Un înger cu o inimă dulce și un zâmbet plin de iubire"

Polițiștii au identificat persoana semnalată ca fiind decedată, stabilind că este vorba despre un tânăr, de 17 ani, din comuna Frata.

Din primele activități investigative, s-a constatat că pe corpul tânărului nu sunt evidențiate urme vizibile de violență, urmând a se stabili cauză exactă a decesului în urma examinării medico-legale.

Au fost demarate cercetări sub aspectul infracțiuni de ucidere din culpă, urmând să fie stabilite cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul.

×
Subiecte în articol: Cluj IPJ Cluj Poliția Română
Parteneri
Accident cu șapte victime, pe Podul Basarab din București
x close