Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânăr de 18 ani, bătut crunt şi cercetat pentru trei infracţiuni după ce a zgâriat cu scuterul o maşină

Tânăr de 18 ani, bătut crunt şi cercetat pentru trei infracţiuni după ce a zgâriat cu scuterul o maşină

Un tânăr de 18 ani, care conducea un scuter, a fost bătut crunt de un şofer, după ce a provocat un accident rutier minor pe o stradă din Borşa, judeţul Maramureş.

Tânăr de 18 ani, bătut crunt şi cercetat pentru trei infracţiuni după ce a zgâriat cu scuterul o maşină
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Botez    |    05 Apr 2023   •   14:10

Accidentul a avut loc marţi seară, pe o stradă din Borșa, când scuterul condus de băiatul de 18 ani a intrat într-un autoturism.

Tânărul recunoaşte că a consumat două pahare de bere înainte de a se urca pe scuter însă, nu înţelege de ce şoferul autoturismului în care a intrat cu scuterul l-a bătut atât de rău.

După producerea accidentului rutier soldat cu pagube materiale, șoferul de 27 de ani, l-a agresat fizic pe cel de 18 ani, după care i-a distrus mopedul.

Tânărul a fost lovit cu pumnii și picioarele până când angajatele unui magazin din apropiere au intervenit și l-au scos din mâinile bărbatului în vârstă de 27 de ani.

Citeşte şi: Tânăr omorât în bătaie, pe o stradă din Timișoara! Patru suspecți au fost arestați | Care a fost motivul crimei

În momentul în care au ajuns polițiștii, aceștia și-au dat seama de mai multe nereguli găsite în cazul băiatului, și anume că tânărul nu deţinea permis de conducere, consumase băuturi alcoolice, iar mopedul era neînmatriculat.

"În data de 3 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din Borșa au intervenit la un accident rutier produs pe strada Decebal din oraș.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un moped pe care nu erau aplicate plăcuțe cu număr de înmatriculare, condus de către un tânăr de 18 ani din oraș, care nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, a intrat în coliziune cu un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 27 de ani din oraș.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul șoferului de 27 de ani și de 0,55 mg/al alcool pur în aerul expirat în conducătorului auto de 18 ani, fapt pentru care acesta a fost condus la Spitalul Borșa în vederea prelevării mostrelor biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, însă în prezența medicului de gardă și a personalului medical de serviciu tânărul a refuzat prelevarea mostrelor biologice de sânge.

În cauză, față de tânărul de 18 ani, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul neînmatriculat și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, iar față de bărbatul de 27 de ani, se efectuează cercetări privind săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și distrugere", potrivit IPJ Maramureş.

×
Subiecte în articol: Borșa Maramureș tânăr bătut
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close