Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânăr omorât în bătaie, pe o stradă din Timișoara! Patru suspecți au fost arestați | Care a fost motivul crimei

Tânăr omorât în bătaie, pe o stradă din Timișoara! Patru suspecți au fost arestați | Care a fost motivul crimei

Un bărbat de 34 de ani și-a găsit sfârșitul în mâinile a patru agresori, chiar în apropiere de complexul studențesc din Timișoara.

Tânăr omorât în bătaie, pe o stradă din Timișoara! Patru suspecți au fost arestați | Care a fost motivul crimei
Sursa foto: Profimedia Images
de Mia Lungu    |    Andreea Borboros    |    03 Apr 2023   •   13:15

Crima s-a petrecut sâmbătă, 1 aprilie, după lăsarea întunericului, în fața unui chioșc alimentar, din Timișoara. Victima, aflată în stare de ebrietate, ar fi început să îi amenințe pe agresori, cu care nu se cunoștea.

Trei bărbații, unul însoțit de concubina nu au putut îndură jignirile iar de aici până la o bătaie îngrozitoare nu a fost decât un pas.

Din păcate însă, bătaia încasată i-a cauzat tânărului decesul.

Cei patru agresori au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, iar femeia a fost plasată în arest la domiciliu.

Citește și: Tânără bătută de un taximetrist din Braşov, după o ceartă pe teme politice. Judecătorii i-au dat o lecţie şi i-au dublat amenda

Compartimentul de informare și relații publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș este abilitat să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:

În data de 02 aprilie 2023, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpații C.A.-C., K.K.-Z, M.V., M.R.-I.-L. și I.M.-S. sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.

În fapt, s-a reținut că în seara zilei de 01 aprilie 2023, în intervalul orar 20:42 – 21:00, în zona străzii Ofcea din municipiul Timișoara, inculpații ar fi aplicat victimei mai multe lovituri cu picioarele, ar fi imobilizat-o și ar fi călcat-o cu piciorul pe cap, violențe soldate, la scurt timp, cu decesul acesteia.

În data de 02 aprilie 2023, inculpații au fost prezentați cu propunere de arestare preventivă, judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiș, care dispus luarea măsurii arestării preventive, față de inculpații C.A.-C., K.K.-Z, M.V. și M.R.-I.-L. și luarea măsurii preventive a arestului la domiciliu, față de inculpata I.M.-S., pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările continuă în cauză, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor comiterii faptei.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale reprezintă o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

×
Subiecte în articol: omorat Timisoara crima suspecţi arestati
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close