Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânărul înjunghiat la Grădina Botanică a ieșit din comă! Băiatul a povestit ce s-a întâmplat

Tânărul înjunghiat la Grădina Botanică a ieșit din comă! Băiatul a povestit ce s-a întâmplat

Tânărul de 19 ani, înjunghiat la Grădina Botanică din Craiova, s-a trezit din comă, însă starea lui rămâne extrem de gravă din cauza multiplelor răni de cuțit.

Tânărul înjunghiat la Grădina Botanică a ieșit din comă! Băiatul a povestit ce s-a întâmplat
de Loredana Chimoiu    |    29 Iun 2023   •   19:05

”Pacientul este în continuare în stare critică, cu prognostic rezervat, cu tratament complex și susținut de aparate.  

În cursul zilei de astăzi s-a redus sedarea pentru o evaluare neurologică completă, după care s-a decis deconectarea de la aparatul de ventilație mecanică, în condiții de siguranță.  

Citește și: Ce le-a spus Alex, elevul criminal din Grădina Botanică, polițiștilor pe lângă care a trecut după atac. Tânărul a fost reținut pentru 30 de zile

La momentul actual, pacientul respiră spontan, cu necesar suplimentar de oxigen, este permanent supravegheat și monitorizat, evoluția lui fiind imprevizibilă, aflându-se în continuare în zona de risc. Pacientul rămâne în continuare în stare critică, în zona de risc și cu prognostic rezervat”, spune dr. Cristina Geormăneanu, de la Spitalul din Craiova.

Ce spune băiatul

Potrivit surselor Antena 3 CNN, băiatul a reușit să vorbească și să spună că se afla cu Melis pe o bancă, în momentul în care a fost înjunghiat în spate. Cei doi se uitau pe telefon și nu l-au văzut pe agresor venind.  

Mai mult decât atât, tânărul a confirmat că nu îl cunoștea pe atacator. 

Între timp, la centrele de donare din Craiova, s-au format cozi pentru tânărul înjunghiat la Gradina Botanică. După apelul medicilor, zeci de oameni au venit în speranța că îl pot ajuta pe băiat să rămână în viață.  

Elevul ucigaș va fi supus unei expertize psihiatrice. El și-a recunoscut faptele în fața procurorilor. Le-a spus acestora că îi pare rău ca a ucis-o pe fata de 14 ani. Avocatul lui susține că puseul de furie a fost provocat de celălalt băiat care l-a întrebat de ce se uita așa insistent la adolescenta ucisă. 

×
Subiecte în articol: Craiova crima Grădina botanică
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close