Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr de 19 ani din Contanța a fost prins în flagrant de DIICOT în timp ce vindea droguri

Un tânăr de 19 ani din Contanța a fost prins în flagrant de DIICOT în timp ce vindea droguri

Un tânăr în vârstă de 19 ani, din Constanța, a fost prins în flagrant de polițiști după ce ar fi vândut unei persoane 18 comprimate ce conțineau substanțe cu efecte psihoactive.

Un tânăr de 19 ani din Contanța a fost prins în flagrant de DIICOT în timp ce vindea droguri
Sursa foto: Poliția Română
de Ştefan Petrică    |    Cătălina Buzoianu    |    11 Mar 2023   •   15:02

Flagrantul a fost organizat în capitală, iar tânărul încerca să vândă comprimatele cu efecte psihoactive unui polițist sub acoperire. Așa a și fost prins.

În momentul în care a fost percheziționat, au fost găsite asupra sa 10 comprimate Extasy, un telefon mobil și 2.500 de lei.

Toate bunurile sale au fost confiscate, iar ulterior, oamenii legii au efectuat o serie de percheziții la domiciliul acestuia.

Tânărul în vârstă de 19 ani a fost reținut pentru 24 de ore, dar ulterior a fost prezentat în fața magistraților de la Tribunalul Constanța, iar aceștia au decis arestarea lui preventivă pentru 30 de zile.

Citește și: Un român și-a trimis singur 37 de kilograme de canabis din Spania, prin curierat | Unde a ascuns drogurile

Acesta este acuzat de săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc.

"În urma probatoriului administrat în cauză, la data de 9 martie a.c., procurorul din cadrul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța a dispus reținerea, pentru 24 de ore, a bărbatului, sub aspectul comiterii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc și efectuarea, fără drept și fără a deține autorizație eliberată în condițiile legii, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Persoana a fost condusă și încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

În cursul zilei de ieri, 10 martie, a fost prezentat Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile, propunerea fiind admisă", potrivit IPJ Constanța.

×
Subiecte în articol: Constanța DIICOT traficant droguri
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close