Antena 3 CNN Actualitate Un român şi-a trimis singur 37 de kilograme de canabis din Spania, prin curierat | Unde a ascuns drogurile

Un român şi-a trimis singur 37 de kilograme de canabis din Spania, prin curierat | Unde a ascuns drogurile

Un bărbat din Timișoara riscă ani grei de închisoare după ce a cumpărat 37 de kilograme de droguri din Spania, pe care le-a expediat spre România.

Un român şi-a trimis singur 37 de kilograme de canabis din Spania, prin curierat | Unde a ascuns drogurile
Sursa foto: DIICOT
de Ştefan Petrică    |    Andreea Borboros    |    09 Mar 2023   •   18:33

Polițiștii Direcției de Combatere a Criminalității Organizate, împreună cu procurorii DIICOT Timiș a reușit să captureze un tânăr de 24 de ani din Timișoara, în timp ce încerca să ridice mai multe colete pline cu droguri de la o firmă de curierat.

Ancheta a scos la iveală faptul că tânărul de 24 de ani a mers în Spania, acolo unde a cumpărat nu mai puțin de 37kg de canabis, pentru a le putea transporta în țara noastră.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Acesta a decis să împartă cantitatea de droguri în mai multe colete și să le trimită în România prin intermediul unei firme de curierat.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie dus în fața magistraților Tribunalului Timiș cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, el fiind cercetat pentru introducerea în țară a drogurilor de risc și mare risc, dar și pentru trafic de droguri de risc și mare risc.

Citește și: Un tânăr din Bucureşti a pus la cale un plan ca să îşi ucidă dealerul, după ce a primit droguri de proastă calitate

În continuare, anchetatorii încearcă să stabilească de la cine anume a cumpărat aceste droguri, dar și unde ar fi trebuit să ajungă marfa.

×
Parteneri
ANAT propune taxe noi pentru turiști
x close