Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânăr de 24 de ani, mort în urma unui pariu stupid. A fost găsit în șanț, pe jumătate dezbrăcat, la Vaslui

Tânăr de 24 de ani, mort în urma unui pariu stupid. A fost găsit în șanț, pe jumătate dezbrăcat, la Vaslui

Un pariu stupid i-a adus moartea unui tânăr de doar 24 de ani din județul Vaslui. Cei trei au fost curioși să vadă care poate consuma cea mai mare cantitate de alcool. Din păcate, la scurt, timp, tânărul și-a pierdut viața.

Tânăr de 24 de ani, mort în urma unui pariu stupid. A fost găsit în șanț, pe jumătate dezbrăcat, la Vaslui
Sursa foto: Facebook / Alexei Istrate
de Lili Trifu    |    25 Ian 2022   •   14:01

Trei tineri din satul vasluian Duda , comuna Duda Epureni, au pus un pariu mortal despre cine reușește să bea cea mai mare cantitate de alcool. Respectivul pariu a însemnat și moartea prin îngheț a unuia dintre ei, în vârstă de 24 de ani, care a fost găsit decedat în șanțul de pe drumul de lângă casa unde s-a consumat beția.

Totul a pornit de la faptul că un tânăr care lucrează în Belgia a dorit sa facă un chef de despărțire cu prietenii lui, printre care s-a numărat și victima.  Au pus mână de la mână și au cumpărat bere. Mai mult, cum berea nu le-a fost de ajuns, au consumat și țuică.

Spre dimineață, tânărul a fost descoperit mort în șanțul din fata casei de către șeful de post din comuna Duda Epureni, care a sunat de urgență la Ambulanță. În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Rudele tânărului susțin că spre dimineață, cel mai probabil în urma unui conflict, victima ar fi fost scoasă din casa de ceilalți doi amici de pahar, în vârstă de 19, respectiv 21 de ani. Aceștia l-ar fi abandonat într-un șanț, dezbrăcat și aproape în comă alcoolică.

Tatăl vitreg al tânărului în casa căruia a avut loc cheful susține o cu totul altă variantă a tragicei întâmplări. El spune ca într-adevăr s-a băut foarte mult în acea noapte, dar ca victima ar fi cea care a plecat din casă încercând să ajungă la locuința aflata la două sute de metri mai departe de locul tragediei.

Marți, tânărul de 24 de ani a fost înmormântat în cimitirul din Duda. Polițiștii si procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși continuă cercetările cu cei doi tineri suspecți de omor din culpa pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc tragedia.

×
Subiecte în articol: pariu Vaslui
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close