Antena 3 CNN Actualitate Locale Noi date în cazul crimei de la Oradea. După ce și-a ucis tatăl, criminalul s-a rănit singur, cu un briceag

Noi date în cazul crimei de la Oradea. După ce și-a ucis tatăl, criminalul s-a rănit singur, cu un briceag

Un tânăr din Oradea a fost reținut, marți, de polițiști pentru că și-ar fi omorât tatăl. Agresorul i-ar fi aplicat victimei mai multe lovituri de cuțit în gât și torace.

de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Dec 2023   •   16:57

Cearta dintre tânărul de 25 ani și tatăl său, venit din Beiuș la Oradea, pentru a-și supraveghea fiul, despre care aflase că se droghează, ar fi pornit de la golirea unei scrumiere.

Orbit de furie, tânărul ar fi auzit voci care l-ar fi îndemnat să-și ucidă tatăl: a luat un briceag și s-a năpustit asupra bărbatului.

[GAL layout="4"]

Cu ultimele puteri, tatăl înjunghiat de fiu a ieșit în fața blocului, unde a strigat după ajutor. Apoi, s-a prăbușit pe asfalt, sub privirile îngrozite ale vecinilor.

După ce și-a înjunghiat tatăl, criminalul a pozat în victimă

Citește și: Mărturia cutremurătoare a mamei tinerei însărcinate, ucisă de patron într-un magazin din București: ”Este o crimă din gelozie”

La sosirea polițiștilor, tânărul, care își provocase singur răni, după atac, a strigat că tatăl lui voia să-l omoare.

Fiul, arestat preventiv, riscă să stea 25 de ani după gratii, după ce bărbatul și-a dat ultima suflare pe patul de spital.

"Tatăl era în stop cardio respirator, la sosirea echipajului la locul tragediei, au reușit să-l resusciteze, l-au adus la spital și a intrat în stop cardio respirator din nou. Nu s-a mai putut face nimic pentru el", a declarat Dr Hadrian Borcea - Șef UPU SMURD, Oradea.

Anchetatorii așteaptă rezultatele probelor toxicologice, pentru a stabili dacă tânărul era drogat la momentul atacului sau doar în sevraj.

"Problema este că de multe ori, substanțele sunt combinate sau consumul este foarte mare și apare episodul psihotic cu halucinații", a declarat psihologul Roxana Filip.

Cazul amintește de alte două crime de anul acesta

La Sibiu, un tânăr drogat, tot de 25 de ani, abia externat dintr-o clinică de psihiatrie, și-a omorât în bătaie tatăl în vârstă 50 de ani.

Iar în martie, un adolescent de 16 ani din Pitești și-a înjunghiat mortal tatăl.

După crima care a îngrozit țara, băiatul și-a invitat prietenii la o petrecere cu droguri și alcool, în timp ce cadavrul tatălui său de 78 de ani era ascuns în bucătărie, sub un morman de haine.

×
Subiecte în articol: Oradea crima tanar bărbat înjunghiat
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close