Antena 3 CNN Actualitate Locale Marinică, un tânăr din Prahova, şi-a pus capăt zilelor după ce a fost terorizat şi bătut de mai mulţi tineri

Marinică, un tânăr din Prahova, şi-a pus capăt zilelor după ce a fost terorizat şi bătut de mai mulţi tineri

Marinică, un tânăr din comuna Cocorăştii Colţ, judeţul Prahova, s-a sinucis, după ce a fost terorizat şi bătut, în mai multe rânduri, de câţiva tineri care îi furau banii şi ţigările.

Marinică, un tânăr din Prahova, şi-a pus capăt zilelor după ce a fost terorizat şi bătut de mai mulţi tineri
Sursa foto: observatorulph.ro
de Alin Tarnovschi    |    13 Apr 2021   •   12:13

Tânărul era angajat al companiei de apă ce aparţine Consiliului Local Brazi. Marinică locuia în satul Piatra şi făcea naveta cu bicicleta către locul de muncă, acolo unde citea apometrele şi distribuia facturile oamenilor, fiind cunoscut ca un băiat cuminte şi muncitor.

În ultima perioadă, însă, tânărul era bătut de mai mulţi indivizi care îl terorizau. Aceştia l-au prins, de mai multe ori, l-au bătut şi i-au furat banii şi ţigările.

Ultima bătaie încasată de Marinică luna trecută a fost filmată de un martor și ștearsă ulterior de pe Facebook, notează observatorulph.ro.

Duminica trecută, după ultima bătaie încasată, Marinică nu a mai rezistat şi a clacat psihic, astfel că şi-a pus capăt zilelor.

"Am auzit că și-a pus capăt zilelor. Era un tânăr muncitor, cuminte, care nu a făcut probleme niciodată. Am fost șocat de veste. El era angajatul companiei de apă și pot spune că ținea toată firma în spate", a declarat pentru observatorulph.ro primarul comunei Brazi, Leonaș Radu.

Primarul a confirmat că Marinică ar fi fost bătut de mai mulţi tineri, dar şi că poliţiştii anchetau agresiunea.

Marinică era bătut de doi adolescenţi care îi furau banii şi ţigările

"La data de 7 aprilie a.c., în jurul orei 21:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Cocorăștii Colț au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 46 ani s-a spânzurat în incinta locuinței. În urma examinării sumare a suprafeței exterioare a corpului, nu au fost identificate urme vizibile de violență.

Corpul neînsuflețit a fost transportat la SML Prahova, în vederea efectuării necropsiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.
La data de 7 martie a.c., persoana în cauză a depus plângere la Postul de Poliție Brazi cu privire la faptul că ar fi fost agresat de către doi minori, cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani, din satul Stejarul.

În baza plângerii, polițiștii s-au autosesizat cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, fiind întocmit un dosar penal. Totodată, minorii au fost audiați și sancționați contravențional conform Legii nr. 61/1991 pentru proferarea de injurii", se arată într-un comunicat al IPJ Prahova.

×
Subiecte în articol: Cocorăștii Colț prahova
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close