Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânăr care conducea fără permis, oprit în trafic de o polițistă aflată în timpul liber: "Cristina a devenit martora unui comportament haotic pe șosea"

Tânăr care conducea fără permis, oprit în trafic de o polițistă aflată în timpul liber: "Cristina a devenit martora unui comportament haotic pe șosea"

Deși se afla în timpul liber, Cristina, agent în cadrul Postului de Poliție Oituz, a acționat imediat și a oprit în trafic un tânăr care conducea haotic și care s-a urcat la volan fără să aibă permis.

Tânăr care conducea fără permis, oprit în trafic de o polițistă aflată în timpul liber: "Cristina a devenit martora unui comportament haotic pe șosea"
Sursa foto: Poliția Română
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Sep 2023   •   18:37

Cristina, agent în cadrul Postului de Poliție Oituz, a observat mașina care se deplasa sinuos pe șosea în timp ce se îndrepta spre casa părinților săi.

Deși se afla în timpul liber, Cristina nu s-a gândit nicio secundă să-și continue drumul ca și când nu a văzut nimic și a acționat imediat, determinându-l pe conducătorul aflat la volan să oprească.

În scurt timp, un echipaj de Poliție i-a venit în ajutor, iar șoferul, un tânăr de 29 de ani, care, de fapt, nu deținea permis de conducere, a fost condus la o unitate medicală, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Astfel, Cristina a reușit să împiedice o posibilă tragedie, devenind un exemplu demn de urmat.

Citește și: "Aveți bunul-simț să puneți un tricou pe voi". Românii care merg la terasele din Grecia la bustul gol, motiv de dispută între conaționali

"Acțiune demnă de urmat a Cristinei, colega noastră de la Postul de Poliție Oituz, din județul Bacău!

În drum spre casa părinților, Cristina a devenit martora unui comportament haotic pe șosea, care putea pune viețile oamenilor în pericol.

Fără să ezite, a reușit să-l oprească pe conducătorul imprudent, un tânăr, de 29 de ani, care nu deținea permis de conducere.

Un echipaj de poliție i-a venit în ajutor, conducându-l pe acesta la o unitate medicală, în vederea stabilirii alcoolemiei, ulterior, fiind reținut, pentru 24 de ore.

Mulțumim, Cristina, pentru modul de acțiune și responsabilitatea de care ai dat dovadă! 

Siguranța rutieră este o prioritate pentru noi!", a fost scris pe pagina de Facebook a Poliției Române.

×
Subiecte în articol: politista Bacău
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close