Antena 3 CNN Externe "Aveți bunul-simț să puneți un tricou pe voi". Românii care merg la terasele din Grecia la bustul gol, motiv de dispută între conaționali

"Aveți bunul-simț să puneți un tricou pe voi". Românii care merg la terasele din Grecia la bustul gol, motiv de dispută între conaționali

Un român i-a criticat dur pe conaționalii pe care i-a văzut la terasele din Grecia la bustul gol, iar comentariul său a stârnit un val de reacții în mediul online.

"Aveți bunul-simț să puneți un tricou pe voi". Românii care merg la terasele din Grecia la bustul gol, motiv de dispută între conaționali
Sursa foto: Profimedia
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Sep 2023   •   21:23

Postarea unui român pe grupul de Facebook Forum Thassos a stârnit un val de reacții, după ce acesta i-a criticat pe conaționalii care merg la terasele aflate pe plajele din Grecia la bustul gol.

"Știu că o să-mi iau mult hate de la dacii liberi, dar… Aveți bunul-simț să puneți un tricou pe voi la restaurant, terasă, tavernă!

Nu sunteți în solarul de roșii de acasă! Nu e nimeni obligat sa vă vadă fundul ieșind din pantaloni și burta peste masă! Educația costă, știu, dar bunul-simț e gratis!”, a postat bărbatul pe Forum Thassos.

Mesajul bărbatului a strâns numeroase comentarii, părerile fiind împărțite.

Citește și: "Ți-au dispărut roţile". Mașină aflată în parcarea unui mall din Prahova, lăsată fără roți de trei tineri

Unii români au fost de acord și au susținut că ținuta, chiar și în vacanță, trebuie să impună respect atât pentru propria persoană, cât și pentru ceilalți.

"Este respect atât pentru tine ca persoană, cât și pentru cei de lângă”, crede un român.

"Total de acord. Am citit că există taverne pe anumite insule unde este interzis accesul persoanelor care vin în costum de baie”, spune altcineva.

"Corect!!! Cea mai bună postare și cel mai bun mesaj din ultima vreme”, a scris altcineva.

De asemenea, alți români au criticat observațiile bărbatului și au transmis că nu le poți cere unor oameni care au venit de pe plajă să se îmbrace ca "la nuntă".

"Nu văd mare deranj, sunteți voi prea sensibili. Ești la mare, nu la nuntă”, crede o altă persoană.

"Ești la plajă, într-o stațiune/pe o insulă, este normal să mai vezi din când în când extra piele, e ok, face parte din peisaj. Mă mir ca nu vă duceți pe plajă să le spuneți oamenilor să se acopere, sau probabil ăsta ar fi următorul pas...”, consideră un alt român.

"Nu știam ca am un dress code si la taverna de pe plajă...", a scris altcineva, potrivit adevarul.ro.

×
Subiecte în articol: Grecia romani terase
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close