Antena 3 CNN Actualitate Locale "Ți-au dispărut roţile". Mașină aflată în parcarea unui mall din Prahova, lăsată fără roți de trei tineri

"Ți-au dispărut roţile". Mașină aflată în parcarea unui mall din Prahova, lăsată fără roți de trei tineri

Trei bărbaţi au furat trei dintre roţile unui autoturism aflat de mai mult timp în parcarea celui mai mare mall din judeţul Prahova.

"Ți-au dispărut roţile". Mașină aflată în parcarea unui mall din Prahova, lăsată fără roți de trei tineri
Sursa foto: Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Sep 2023   •   18:17

Mașina care rămăsese fără trei roți a fost observată duminică, 3 septembrie, de o persoană care a mers la mall și care l-a anunțat pe proprietar printr-o postare publicată într-un grup de Facebook.

”Dacă eşti pe grup, între timp, în parcare la (...) ţi-au dispărut roţile”, a fost scris alături de o fotografie cu autoturismul.

Se pare că autorii faptei nu au putut fura şi a patra roată, deoarece maşina era parcată prea aproape de o bordură.

Ulterior, o persoană a anunţat furtul la Poliţie, în jurul orei 22:00.

Citește și: Tragedie în lumea sportului: Un fotbalist de doar 26 de ani a fost împușcat mortal

”În urma investigaţiilor şi a cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat persoanele bănuite de săvârşirea faptei, ca fiind trei bărbaţi cu vârstele de 20, 29 şi respectiv 31 de ani, din comuna Lipăneşti.

Astfel, în urma depistării acestora, cei trei au fost conduşi la sediul unităţii de poliţie pentru audieri. Prejudiciul cauzat a fost recuperat şi urmează să fie predat persoanei vătămate”, a transmis Poliţia Judeţeană Prahova.

Reprezentanții Poliției au declarat, pentru News.ro, că autoturismul aparţine unei femei care locuieşte în apropiere de mall şi care de câteva luni şi-a lăsat maşina în parcarea centrului comercial.

În urma audierilor, doi bărbaţi, cu vârstele de 29 şi 31 de ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive, ei fiind cercetaţi şi în trecut pentru astfel de fapte.

Poliţiştii continuă cercetările, în cadrul unui dosar penal deschis pentru furt calificat.

×
Subiecte în articol: hoti roţi masina parcata prahova
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close