Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânăr din Mehedinți reținut, după ce a întreținut relații intime cu minore. O fetiță de 13 ani a rămas însărcinată

Tânăr din Mehedinți reținut, după ce a întreținut relații intime cu minore. O fetiță de 13 ani a rămas însărcinată

O fată de 13 ani a rămas însărcinată cu un tânăr de 20. Băiatul din Mehedinți a întreținut relații intime și cu alte minore.

Tânăr din Mehedinți reținut, după ce a întreținut relații intime cu minore. O fetiță de 13 ani a rămas însărcinată
Sursa foto: pexels.com
de Adriana Drăghici    |    12 Mai 2023   •   15:52

"Polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Șimian au fost sesizați de o femeie de 36 de ani, din comuna Devesel cu privire la faptul că, în cursul lunii martie, un tânăr de 20 de ani, din aceeași localitate ar fi întreținut raporturi sexuale consimțite cu fiica sa minoră.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au mai stabilit că bărbatul ar mai fi întreținut raporturi sexuale consimțite cu încă o minoră.", transmite IPJ Mehedinți.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta-Turnu Severin cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu un minor. Minorele au 13, respectiv 14 ani. Fata de 13 ani ar fi rămas însărcinată în urma relației.

Citește și: Dosar penal, după ce trei eleve s-au bătut în fața unei școli din Tecuci. În scandal s-a implicat și mama uneia dintre fete

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close