Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânăr ameninţat cu arma şi bătut crunt de membrii unui clan: "Au intrat noaptea peste noi, în casă. Cum să-i iert, când ei au bătut-o pe mama?”

Tânăr ameninţat cu arma şi bătut crunt de membrii unui clan: "Au intrat noaptea peste noi, în casă. Cum să-i iert, când ei au bătut-o pe mama?”

Un tânăr din Găeşti este terorizat de un clan din oraş de luni bune. Coşmarul a început după ce bărbatul s-a căsătorit cu nepoata unui membru al grupării. De atunci, interlopii au încercat să se răzbune pe el, l-au bătut şi umilit şi chiar l-au ameninţat cu arma.

Tânăr ameninţat cu arma şi bătut crunt de membrii unui clan: "Au intrat noaptea peste noi, în casă. Cum să-i iert, când ei au bătut-o pe mama?”
Sursa foto: cronica-gaestiului.ro
de Cristi Georgescu    |    27 Dec 2021   •   11:21

La doar 21 de ani, un tânăr din Găeşti trăieşte în teroare, după ce, spune el, este ţinta unui clan din zonă, care nu îi mai dă pace. Situaţia este atât de gravă încât s-a ajuns inclusiv la a i se pune pistolul la tâmplă!

„Totul se întâmplă pentru că m-am căsătorit cu nepoata lor. Ne ştiam din liceu şi am decis să ne mutăm împreună. Atunci, au intrat noaptea peste noi, în casă. Ne-au bătut, au bătut-o şi pe mama mea, care este bolnavă. Am depus plângere penală împotriva lor şi acum fac presiuni pe mine să-mi retrag plângerea. Dar cum să-i iert, când ei au bătut-o pe mama, l-au bătut pe fratele meu?”, a declarat Vali Vişan pentru cronica-gaestiului.ro.

Tânărul povesteşte că imediat după ce s-a căsătorit cu nepoata unor bărbaţi din clanul Catană a început coşmarul. Cei doi se ştiau din liceu şi au decis să se mute împreună. Aşa se face că rudele le-au făcut o "vizită" şi le-au aplicat o corecţie corporală, fiind bătută inclusiv mama băiatului, care este bolnavă.  

Cum tânărul a mers imediat la Poliţie să depună plângere, membrii clanului fac presiuni pentru ca acesta să îşi retragă acuzaţiile. În cauză este vorba de infracţiuni de lovire sau alte violenţe, ameninţare şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.   

Oamenii legii au făcut zilele trecute şi percheziţii la domiciliul bărbaţilor acuzaţi că ar fi bătut şi ameninţat cu pistolul tânărul de 20 de ani. Trei persoane au mers la audieri şi totodată au fost ridicate mai multe posibile probe. 

În urma cercetărilor, poliţiştii au descins şi la domiciliul unui bărbat de 44 de ani, care ar fi înlesnit discuţiile şi ameninţările ce îl vizează pe tânăr.   

 

 



 

×
Subiecte în articol: Gaesti Dambovita clanul Catană violenta
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close