Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbat de 28 de ani, cercetat penal după ce a tras cu un pistol airsoft în geamurile unui apartament din Chiajna

Bărbat de 28 de ani, cercetat penal după ce a tras cu un pistol airsoft în geamurile unui apartament din Chiajna

O femeie din Chiajna a anunțat Poliția, după ce un tânăr a tras de mai multe ori cu un pistol airsoft în geamurile apartamentului său.

Bărbat de 28 de ani, cercetat penal după ce a tras cu un pistol airsoft în geamurile unui apartament din Chiajna
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Noi 2023   •   18:56

Polițiștii au fost sesizați, în noaptea de sâmbătă spre duminică, prin apel la 112, de către o femeie, că persoane necunoscute au provocat distrugeri în zona ferestrei balconului apartamentului ei, în Chiajna.

Primele verificări au arătat că folia exterioară a unei ferestre termopan, de la apartamentul femeii, prezintă mai multe găuri, care ar fi putut să fie produse prin folosirea unei arme neletale.

De asemenea, a fost prins un bărbat, în vârstă de 28 de ani, bănuit de comiterea faptelor, precum și arma neletală, de tip airsoft, care a provocat distrugerea.

"Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă neletală”, precizează IPJ Ilfov.

Citește și: Educatoare din Gorj, mesaj emoționant de mulțumire pentru medicul care a operat-o: "Nu ați renunțat nicio clipă"

Surse din rândul anchetatorilor au declarat, pentru Mediafax, că femeia și tânărul nu se cunoșteau.

×
Subiecte în articol: tanar pistol airsoft apel 112 Chiajna
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close