Antena 3 CNN Actualitate Locale Educatoare din Gorj, mesaj emoționant de mulțumire pentru medicul care a operat-o: "Nu ați renunțat nicio clipă"

Educatoare din Gorj, mesaj emoționant de mulțumire pentru medicul care a operat-o: "Nu ați renunțat nicio clipă"

După o operație realizată cu succes, o educatoare din Gorj a ținut să-i mulțumească medicului său printr-o scrisoare emoționantă.

Educatoare din Gorj, mesaj emoționant de mulțumire pentru medicul care a operat-o: "Nu ați renunțat nicio clipă"
Sursa foto: Dragoș Coldușu | Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Noi 2023   •   16:54

În urma unei intervenții care a fost realizată cu succes, femeia a făcut un gest cu adevărat emoționant.

"Doresc ca prin aceste rânduri să-mi arăt mulțumirea și recunoștința pentru devotamentul și profesionalismul de care ați dat dovată, prin intervenția chirurgicală fără de care viața mea ar fi fost mult mai grea.

Încă de când v-am cunoscut mi-ați oferit încredere. Sunteți binecuvântat de Dumnezeu. Consider că multe persoane aflate în suferință, din țară sau din străinătate, au nevoie de dumneavoastră și vă felicit pentru eforturile depuse.

Nu ați renunțat nicio clipă, deși vă aflați în suferință (practic ați realizat intervenția într-un picior)“, a scris femeia.

Citește și: Mersul pe jos, face traiul mai frumos | Timpul ideal de mișcare zilnică

La final, educatoarea a desenat și niște inimi, reprezentându-i pe cei patru membri ai familiei sale, dar și pe cei "17 pitici" care o așteaptă la grădiniță.

Copleșit de gestul pacientei sale, medicul i-a transmis, la rândul său, mulțumiri.

"Când primești mesaje de apreciere, pline de fericire, entuziasm si căldură, îți dai seama că ești pe drumul cel bun și că este important să mergi mai departe tot așa.

Mai mult decât atât, atunci când prin munca ta, iei parte la destinul pacienților, le schimbi viața în bine, satisfacția nu se poate exprima în cuvinte și asta e cea mai bună motivație. Mulțumesc pentru cuvintele frumoase“, este mesajul medicului Dragoș Coldușu.

Dragoș Coldușu este medic neurochirurg la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu, având, de asemenea, și 11 ani de activitate într-un spital din Germania.

×
Subiecte în articol: scrisoare pacient medic neurochirurg
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close