Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânăra desfigurată de un puşcăriaş recent eliberat, într-o scară de bloc din Alba Iulia, este în continuare în spital

Tânăra desfigurată de un puşcăriaş recent eliberat, într-o scară de bloc din Alba Iulia, este în continuare în spital

Tânăra desfigurată de un puşcăriaş recent eliberat, într-o scară de bloc din Alba Iulia, este în continuare în spital
20 Noi 2018   •   11:20

O tânără de 20 de ani a ajuns la spital, după ce a fost bătută cu sălbăticie într-o scară de bloc din Alba Iulia, de un bărbat care i-a furat telefonul şi portofelul.

Medicii care o tratează au sesizat Poliţia, deoarece fata nu îşi aminteşte ce s-a întâmplat.  După atac, fata şi-a revenit şi a plecat acasă pe piciorele ei, însă cu pierderi de memorie. Nu îşi aminteşte nimic din ce i s-a întâmplat.

Citesște și: Noi detalii în cazul bărbatului care a atacat o tânără în scara blocului

Ulterior, acuzând stări de rău, familia a dus-o la spital, unde e şi acum internată.

"Poliţia a fost sesizată de către reprezentanţii Spitalului cu privire la faptul că la camera de gardă s-a prezentat o tânâră care acuza pierderi de memorie. În urma examinării medicale ale acesteia medicii nu au stabilit faptul că ar fi fost victima unei infracţiuni cu violenţă, dar pentru că a reclamat că nu îşi găseşte telefonul mobil a fost întocmit un dosar penal", a declarat Luminiţa Prodan, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.

Agresiunea tinerei de 20 de ani, din Alba Iulia, a fost surprinsă de camerele de supraveghere din blocul unde a fost bătută.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close