Antena 3 CNN Actualitate Social Noi detalii în cazul bărbatului care a atacat o tânără în scara blocului

Noi detalii în cazul bărbatului care a atacat o tânără în scara blocului

Noi detalii în cazul bărbatului care a atacat o tânără în scara blocului
20 Noi 2018   •   11:28

Bărbatul suspectat că a bătut cu bestialitate o tânără de 20 de ani în scara unui bloc din Alba a fost reţinut de poliţişti. Acesta are 33 de ani şi a ieşit de puţin timp din închisoare. Imaginile surprinse de camerele de supraveghete arată cum fata cade la pământ şi nu mai poate face nicio mişcare, timp în care tâlharul îi fură telefonul şi banii. 

Era ora 17 şi 43 de minute. În scara unui bloc din Alba-Iulia o tânără de 20 de ani aşteaptă liftul. Vrea să îşi viziteze o prietenă. În spatele ei, un bărbat stă la pândă şi imediat ce se asigură că nu e nimeni în jur, o loveşte cu un pumn în faţă. Fata se prăbuşeşte inconştientă la pământ, după care individul îi fură telefonul şi potofelul. Se face, apoi, nevăzut. 

Citește și: Tânăra desfigurată de un puşcăriaş recent eliberat, într-o scară de bloc din Alba Iulia, este în continuare în spital

Poliţiştii au avut nevoie de două zile pentru a-l identifica şi reţine pe atacator. Dus la secţie, suspectul a negat totul în primă fază. La audieri, însă, şi-ar fi recunoscut fapta.

După atac, fata şi-a revenit şi a plecat acasă pe piciorele ei, însă cu pierderi de memorie. Nu îşi aminteşte nimic din ce i s-a întâmplat. A observat doar că îi lipsesc lucrurile şi a depus atunci o sesizare la Poliţie. Ulterior, acuzând stări de rău, familia a dus-o la spital, unde e şi acum internată.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore. Are 33 de ani şi nu e la prima abatere. Ieşise din închisoare de numai două săptămâni, după ce îşi ispăşise pedeapsa tot pentru tâlhărie, dar şi tentativă de viol. 

În urma atacului, victima poate rămâne cu sechele, iar psihologii recomandă o examinare medicală pentru depistarea unei posibile traume emoţionale.

Psihologii ne sfătuiesc să fim atenţi la ce se întâmplă în jurul nostru şi să luăm atitudine ori de câte ori este nevoie pentru a ne proteja pe noi, dar şi pe cei din jur. 

×
Subiecte în articol: retinut recidivist Alba
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close