Antena 3 CNN Actualitate Locale "Mi-ai lăsat un gol imens în inimă": Ea este Georgiana, tânăra găsită moartă la patru zile de la dispariție. Mama ei și-a luat zilele

"Mi-ai lăsat un gol imens în inimă": Ea este Georgiana, tânăra găsită moartă la patru zile de la dispariție. Mama ei și-a luat zilele

Tragedie în Satu Mare! O tânără de 20 de ani, dată dispărută în urmă cu patru zile a fost găsită fără suflare, în curtea unei foste fabrici. Mama ei și-a luat zilele.

de Ioana Mircea    |    12 Feb 2024   •   09:32

Moroz Georgiana este tânăra în vârstă de 20 de ani, din Satu Mare, care a fost găsită fătă suflare în curtea unei foste fabrici, la patru zile, după ce a fost dată dispărută, notează jurnaliştii de la presasm.ro.

Potrivit unor surse, tânăra suferea de o depresie severă. După tragicul incident, mama tinerei nu a putut merge la înmormântare din pricina unui scandal in familie, aşa că s-a sinucis.

Polițiștii au deschis o anchetă. În cauză nu există suspiciuni de omor, iar asta pentru că pe corpul victimei nu s-au găsit urme de violență. Medicii legiști urmează să elucideze cauza decesului.

Mama fetei a lăsat un mesaj pe Facebook în care și-a exprimat durerea simțită la pierderea fetei ei.

"Dragul meu copil nu am putut să-mi iau rămas bun de la tine. Mi-ai lăsat un gol imens în inimă, ca mamă. Dumnezeu să te primească în împărăția Lui.

Te iubesc foarte mult draga mea fată, golul ce mi l-ai lăsat în inima mea o să-l am pe viață. Eu ți-am fost și mamă și tată. Cu mine ai ținut legătura dintre părinți tăi în ultimul an !

Îmi pare rău ca nu am să vin la mormântare din cauza tatălui tău! Dar te am aici în inimă toată viața mea dragă mea fetiță. Somn lin spre cer puiuțu lui mama", este mesajul mamei Georgianei.

×
Subiecte în articol: Satu Mare disparitie
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close