Antena 3 CNN Actualitate Locale Ea este tânăra însărcinată din Brăila, omorâtă de fratele iubitului. Georgiana urma să nască peste două zile

Ea este tânăra însărcinată din Brăila, omorâtă de fratele iubitului. Georgiana urma să nască peste două zile

Georgiana, o tânără în vârstă de 27 de ani, din Măxineni, judeţul Brăila, a fost omorâtă de fratele iubitului ei, cu două zile înainte să nască.

Ea este tânăra însărcinată din Brăila, omorâtă de fratele iubitului. Georgiana urma să nască peste două zile
Sursa foto: Facebook
de Alin Tarnovschi    |    21 Oct 2021   •   12:24

Tânăra de 27 ani, însărcinată în nouă luni, urma să nască peste câteva zile, însă viaţa ei s-a sfârşit, noaptea trecută, atunci când s-a certat cu fratele iubitului ei.

Georgiana a fost atacată cu un cuţit de fratele iubitului ei, în casa în care locuia, în Măxineni.

Criminalul a înjunghiat-o de mai multe ori în zona pieptului, iar două dintre lovituri au atins inima tinerei însărcinate.

Cu doar câteva clipe înainte să fie ucisă, tânăra a sunat la 112 unde a anunțat că bărbatul a dat foc casei. Însă, până la sosirea pompierilor, femeia a fost ucisă.

Medicii chemaţi de urgenţă la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa tinerei.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Tânără însărcinată, omorâtă de fratele iubitului, în Măxineni, Brăila

"Din primele verificări, presupusul autor i-a aplicat victimei cu un corp tăietor-înțepător, respectiv un cuțit, două lovituri active în zona inimii. Leziunile au fost incompatibile cu viața, victima fiind găsită decedată în curtea din spatele casei. Victima era însărcinată în nouă luni, urmând, potrivit declarațiilor verbale ale mamei sale, să nască peste 2 zile. Presupusul autor a dorit să incendieze casă, victima l-a surprins și a apelat 112. Atunci, presupusul autor a lovit victima, după care a avut o tentativă de suicid. Bărbatul s-a înjunghiat, fiind găsit de un martor cu un cuțit înfipt în zona sternului. Presupusul autor e la spital, unde este supus unei intervenții chirurgicale. Când starea de sănătate ii va permite, în funcție de ce spun medicii, va fi audiat", a declarat Marinela Cosnita, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila pentru debraila.ro.

Imediat după crimă, bărbatul a încercat că își ia viața, cu același cuțit cu care a înjunghiat-o pe tânără, provocându-și mai multe răni. Acesta a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Județean unde primește îngrijiri medicale.

Tânără însărcinată, ucisă de cumnat, după ce acesta i-a incendiat casa. Femeia a sunat la 112 înainte de crima oribilă

Se pare că tânărul a mai fost, în trecut, internat la Spitalul de Psihiatrie.

×
Subiecte în articol: Brăila Măxineni
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close