Antena 3 CNN Actualitate Locale A mâncat și a băut la un restaurant din Cluj, apoi a fugit fără să plătească: ”Domnișoara în cauză este rugată să vină”

A mâncat și a băut la un restaurant din Cluj, apoi a fugit fără să plătească: ”Domnișoara în cauză este rugată să vină”

O tânără a fost reclamată de proprietarii unui restaurant din din Cluj-Napoca, după ce a mâncat și a băut, fără să achite nota de plată.

A mâncat și a băut la un restaurant din Cluj, apoi a fugit fără să plătească: ”Domnișoara în cauză este rugată să vină”
Sursa foto: Pexels
de Georgiana Adam    |    28 Noi 2023   •   23:40

Tânăra se mai afla împreună cu încă două persoane, iar în momentul în care au găsit un moment potrivit pentru a pleca, fără să iasă în evidență, indivizii au fugit și nu au mai plătit consumația.

Proprietarii restaurantului au publicat un anunț pe rețelele de socializare, în legătură cu tânăra care se afla la masă cu celelalte două persoane.

Citește și: Doi români au dat lovitura cu un restaurant în Paris. Localul lor a fost inclus de Vogue printre cele mai bune

“Pentru a evita alte demersuri mai complicate, domnișoara în cauză este rugată să vină să își achite nota de plată în restaurantul nostru din Mănăștur! Dânsa fugind efectiv de la masă când a găsit prilejul oportun, fără a achita nota de plată, ea fiind împreună la masă cu alte două persoane”, precizează cei de la pizzerie, notează Știri de Cluj.

×
Subiecte în articol: restaurant tanara Cluj Napoca
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close