Antena 3 CNN Actualitate Locale Târgul de Crăciun din Arad se deschide pe 30 noiembrie. Roată panoramică de 30 de metri în centrul oraşului

Târgul de Crăciun din Arad se deschide pe 30 noiembrie. Roată panoramică de 30 de metri în centrul oraşului

Târgul de Crăciun din Arad îşi va deschide porţile în data de 30 noiembrie 2023 şi va putea fi vizitat până în 7 ianuarie 2024.

Târgul de Crăciun din Arad se deschide pe 30 noiembrie. Roată panoramică de 30 de metri în centrul oraşului
Sursa foto: Târgul de Crăciun din Arad/ Facebook
de Silvia Preda    |    22 Noi 2023   •   17:35

Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Arad, Târgul de Crăciun va avea loc în Piaţa Avram Iancu, cu extindere spre strada Meţianu. 

Startul pregătirilor pentru amenajarea acestuia a fost dat deja. La târg se vor comercializa preparate culinare diverse, vin fiert, dulciuri, cadouri, jucării, produse hand-made, decorațiuni, produse artizanale.

Noutatea ediției din acest an este roata panoramică, cu o înălțime de 30 de metri, ce urmează să fie amplasată în spatele Teatrului Clasic.

Târgul de Crăciun din Arad se deschide pe 30 noiembrie 2023

Zona dedicată celor mici va fi pe strada Mețianu, unde va fi amenajată îndrăgita Căsuță a lui Moș Crăciun. Aici se vor organiza diverse activități creative pentru micuții care vor veni la târg, transmite Primăria Arad.

Citeşte şi: Suma uriașă plătită pentru două sarmale la Târgul de Crăciun din Sibiu. Ghidul prețurilor pentru vizitatori

În serile de vineri, sâmbătă și duminică pe scena amplasată în Piața Avram Iancu vor avea loc concerte de colinde și cântece de iarnă.

Târgul de Crăciun va putea fi vizitat, zilnic, între orele 11:00 – 23:00, până în 7 ianuarie 2024.

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close