Antena 3 CNN Actualitate Locale Tată și fiică, morți într-un accident cumplit, la câțiva kilometri de casă, în Buzău. Bărbatul lucra în străinătate și venise în concediu, la familie

Tată și fiică, morți într-un accident cumplit, la câțiva kilometri de casă, în Buzău. Bărbatul lucra în străinătate și venise în concediu, la familie

Un accident rutier devastator s-a petrecut pe DN 2C, aproape de miezul nopții de vineri spre sâmbătă 29 iulie 2023, în localitatea Padina din județul Buzău, în urma căruia șoferul și fiica sa, de 16 ani, au murit, iar soția acestuia a fost rănită.

Tată și fiică, morți într-un accident cumplit, la câțiva kilometri de casă, în Buzău. Bărbatul lucra în străinătate și venise în concediu, la familie
Sursa foto: IPJ Buzău
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Iul 2023   •   16:17

Conform Biroului de presă al IPJ, în timp ce conducea pe DN 2C, dinspre Pogoanele către Padina, un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Padina, a intrat cu mașina în coliziune cu un autocamion.

La volanul acestuia se afla un conducător auto de 33 de ani, din Buzău.

”Accidentul rutier s-a soldat cu decesul șoferului de 46 de ani, dar și cu decesul unei pasagere din mașina acestuia în vârstă de 16 ani și rănirea altei pasagere de 45 de ani, ambele din Padina”, a transmis IPJ Buzău.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Citeşte şi: "Lacrimi pentru tinereţea voastră" | Ea este Flori, adolescenta care a murit alături de tatăl său, sub ochii îngroziţi ai mamei, în accidentul de la Buzău

Femeia de 45 de ani a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Bărbatul din Padina care a murit în accident lucra ca șofer în străinătate pentru a-și susține familia. El venea periodic acasă, în scurte concedii, așa cum se întâmplase și acum, scrie Adevărul.

Evenimentul tragic s-a produs la doar câțiva kilometri de casă. Fata de 16 ani era unicul copil al familiei, iar de creșterea ei se ocupa, în principal, mama rămasă acasă.

×
Subiecte în articol: morti accident Buzau Padina
Parteneri
Românii cotizează 35 de ani la pensie şi beneficiază doar 12 ani
x close