Antena 3 CNN Actualitate Locale Tată și fiu, loviți intenționat cu mașina de un vecin care s-a urcat băut la volan, în Bihor

Tată și fiu, loviți intenționat cu mașina de un vecin care s-a urcat băut la volan, în Bihor

Scene șocante în Bihor, acolo unde un tată care își ținea în brațe băiețelul de nici trei ani ar fi fost lovit intenționat, cu mașina, de vecinul său.

de Georgiana Botez    |    Ioana Mircea    |    31 Ian 2024   •   09:02

Un tată care își ținea în brațe băiețelul de doi ani ar fi fost lovit intenționat cu mașina de vecinul său, pe o uliță din satul Surduc, județul Bihor.

Acesta era împreună și cu fiica sa, în vârstă de 5 ani, care din fericire a reușit să se ferească la timp. Şoferul a fost reținut pentru 24 de ore pentru tentativa de omor şi este cercetat și pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Radu era împreună cu soţia și cei doi copii pe uliță atunci când vecinul care s-a urcat băut la volan a vrut sa-i spulbere cu mașina.

Citește și: Un preot a lovit cu mașina un bărbat, grăbit să sfințească casele de Bobotează, în Maramureș. Părintele a fugit de la locul accidentului

"Am avut noroc de la Dumnezeu că nu ne-a prins în fața mașinii că ne ducea până la el acasă și ne zdrobea de tot", a spus Radu.

După ce i-a lovit pe cei doi a parcat mașina în curtea casei și s-a făcut nevăzut. Polițiștii au fost pregătiți să îl caute inclusiv cu drona dotată cu infraroșu, dar bărbatul s-a predat după trei ore.

Radu a ajuns la spital cu traumatisme la nivelul feței, cu fractură de nas, iar copilașul de doi ani cu câteva zgârieturi.

Agresorul ar fi amenințat pe Facebook o altă femeie din sat. "Pe cuvântul meu, te omor. Eu știu și unde dormi bată-te Dumnezeu. Toate televiziunile și ziarele o să scrie ce pățești tu", ar fi scris acesta. Acesta urmează să ajungă în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.

×
Subiecte în articol: accident Bihor băut la volan tata fiu vecin Surduc
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close